logo

Денят на раждане разкрива характера ви, разберете неочаквани неща за себе си!

Денят на раждане разкрива характера ви, разберете неочаквани неща за себе си!

Астролозите са сигурни, че не само датата и месецът на раждане, но и денят от седмицата, могат да разкрият много неща за всеки човек. Всеки ден от седмицата засяга определена планета и чертае съдбата ви.

Просто погледнете в календара в кой ден от седмицата сте родени и го намерете в следващите редове, за да разберете какво ви е предначертано в този живот.

Понеделник

Хората, родени в първия ден от седмицата, са под егидата на Луната и обикновено са меки и чувствителни. Те винаги са готови да помогнат на другите и винаги намират място в сърцето си за всеки. Настроението и здравето им е възможно да влияе на атмосферата около тях. Важно е да живеят в собствен дом, в който биха инвестирали цялата си енергия и средства. Все пак те обичат да пътуват, но едва ли някога ще се влюбят. За тях в половинката най-важни са сигурността и комфорта.

Вторник

Тези хора, родени през втория ден от седмицата, са под влиянието на Марс (независимо от пола). Това им дава следните черти – кураж, смелост, целенасоченост и логика. Тези хора рядко могат да се уплашат от нещо. Резултатът за тях е много по-важен от средствата, които ще вложат и прежалят, за да стигнат до него. Често тези хора първо говорят, а после мислят. Те са максималисти и за тях важи мотото ‘Вземи от живота всичко”. До тях трябва да има човек, който е спокоен, справедлив и ги цени.

Сряда

Тези хора са под закрилата на Меркурий и често сърцето им младее, дори когато вече са доста по-възрастни. Те обичат да имат движения е промени в живота си. В живота им има лекота и спонтанност. За тях е трудно да взимат сложни решения и да се изправят пред важни избори. Чувстват се истински щастливи от пътувания, нови знания, промени в стила и запознанства с нови хора.

Четвъртък

Хората, родени през този ден от седмицата, са под влиянието на Юпитер. За тях най-важно е образованието и социалните дейности.Те обичат да създават добро впечатление у околните, държат на репутацията си. Харесва им да имат влияние върху хората. Те са любители на философията, привлечени са от живота на други народи, чужди езици и пътувания. Понякога си поставят глобални цели, заради които са способни да се лишат от много удоволствия.

Петък

Тези хора са под патронажа на Венера, която независимо от пола, носи мекота и нежност чувствителност, уязвимост и саможертва. Те обичат да угаждат на другите. Обичат да се грижат за външния си вид, без значение колко би им струвало това. Обикновено те избират професии, свързани с изкуството или с това да помагат на другите. Тези хора могат да са много противоречиви – общителни, но и дръпнати; отстъпчиви, но и инати.

Събота

Родените през този ден са под влиянието на Сатурн и имат независим и силен характер. Те не обичат да се оплакват и да показват чувствата си. Обикновено са работохолици и могат да работят без почивка, особено, ако преследват някаква важна цел. Трудни са за манипулиране, знаят как да живеят и да изпъкнат сред тълпата. Те могат и да се влюбват много дълбоко. Най-близките им знаят, че въпреки привидния студ, те имат деликатна душа.

Неделя

Хората, родени в неделя, са под влиянието на Слънцето. Те обикновено са големи ентусиасти и оптимисти. С тях винаги е лесно и приятно. Тези хора знаят как да излязат дори от най-напрегнатата ситуация. В къщата им често има гости, защото те обичат да обръщат внимание на всички. Много са упорити в постигането на целите си и винаги имат собствено мнение. Обмислят внимателно стъпките си към целта. Те винаги са насреща и не очакват нищо в замяна./jenata.blitz.bg

Коментирай

Диди

Диди 02.11.2023 12:37

За мен дума по дума е вярно.

lizaOK

lizaOK 03.11.2023 14:45

Най-продаваният продукт за отслабване в света! Помогна на мен и съпруга ми и ще помогне на вас, резултатът е видим след няколко дни, купих го от тук:----> https://lmy.de/keto

anonimen

anonimen 04.11.2023 1:07

alooooooo samo vav edin den se rajdam ne vav cela sedmica