logo

Как флиртуват различните знаци от зодиака

Как флиртуват различните знаци от зодиака

Лятото е най-подходящото време за романтични разкази. Хормоните бушуват, почивките са в разгара си, а хората просто се озъртат сякаш един за друг, търсейки топли чувства и флирт. В следващите редове ще разберете как се свалят различните зодии и какво може да очаквате от човека, на когото сте хвърлили око.

Овните флиртуват по изключително ясен начин. Те знаят, че са привлекателни и предпочитат да не губят време в дребни обяснения. Вярно е, че обектът на флирт понякога се плаши и се опитва да избяга, но за Овена няма значение.Той знае как да стигне до крайната цел.

Телецът флиртува ненатрапчиво, но много приятно. Той няма да се опита да ви обезоръжи с чара си, но ще намери как да ви спечели с мили жестове и грижи. Обикновено обектите на флирта им се влюбват бързо и за дълго.

Близнаците флиртуват креативно и непредсказуемо. Могат да се използват всякакви методи - от необичайни комплименти и пикантни шеги до провокативни коментари и провокации. В същото време флиртуването с Близнаци започва неочаквано и завършва неочаквано, затова си струва да побързате, ако искате да се насладите на това, което се случва.

Раците флиртуват с възхищение. Те могат да ви накарат да се чувствате специални, уникални и красиви. Човекът, с когото Ракът флиртува, бързо започва да се наслаждава на собствената си неустоимост, но тази красива история рядко трае дълго. Ракът знае какво да прави и не можем да ви обещаем меко кацане.

Лъвовете обикновено не флиртуват, те ви позволяват да флиртувате със тях. Приемат комплименти и знаят как да ви накарат да се чувствате специални, без да полагат много усилия. Опасната им игра може да бъде много пристрастяваща.

Девата флиртува само с тези, които много, много се интересуват от нейното внимание. Представителите на знака са твърде заети, за да се опитат да печелят някого ей така. Техните методи обикновено са доста прости, но това не е по-малко ефективно: вдъхновяващи думи, красноречиви погледи и предложения, от които един интелигентен човек няма да откаже.

Везната флиртува с удоволствие. Лесно провокират взаимен интерес. Освен това представителите на знака обичат да говорят за чувства и да разказват приятни неща. 

Скорпионите флиртуват радикално. Те не се опитват да провокират интерес или да спечелят съчувствие, а просто да проникнат в света на човека, когото харесват, и да ръководят реда там. В този случай, не е лесно да разберете, че един Скорпион флиртува. По-скоро нещата изглеждат сякаш просто се опитва да победи. 

Стрелците флиртуват с лекота, защото за тях това е преди всичко начин да се забавляват. В репертоара им са сладките вицове, приятните изненади, недвусмислените жестове и замайващите комплименти. 

Козирозите флиртуват доста непохватно и се опитват да направят това, така че никой да не забележи. Ако самият Козирог не демонстрира инициатива, това не е лошо - тогава той се оглежда и подготвя реципрочни знаци за внимание на вашите. Вярно е, че чакането им понякога отнема много дълго време.

Водолеите флиртуват по много артистичен начин и с много любов. Те са в състояние да направят всичко омагьосващо,а очите им буквално блестят докато говорят със страст за всичко. Те обаче го правят само, ако мислят, че наистина си заслужава.

Рибата флиртува с фантазия. И това не е изненадващо - представителите на знака правят всичко по този начин. Въображението им е толкова богато, че понякога всичко е ограничено до тях: Рибите изобразяват красива история и обектът на флирта дори не забелязва, че е негов участник. Но ако някой покаже истинска инициатива, Рибите няма да останат в дълг./ jenata.blitz.bg

Коментирай