logo

Любовта с тези 3 зодии е истинско изпитание

Любовта с тези 3 зодии е истинско изпитание

Много е трудно да спечелите доверието и обичта им, а и те не са никак лесни, казват астролозите

Казват, че любовта дава крила на човека. Да, това определено е така щом открием сродната си душа.

Преди време от jenata.blitz.bg споделихме кои са зодиите, между които любовта е невероятно силна, че и вечна. Освен това стана ясно, че три зодии ще срещнат голямата си любов тази пролет.

Е, както добре знаем обаче не всичко е цветя и рози. Нека признаем, че има хора, с които интимната връзка може да се превърне в истинско изпитание на нервите и любовта.

От jenata.blitz.bg се допитахме до астролозите за това кои са най-трудните за обичане зодии. Според тях има точно три зодии, с които ако имате връзка, то значи живеете в истинско изпитание.

„Те са критични, съмнителни и студени. Да имате любовни отношения с тези три зодии е малък ужас“, казват астролозите.

Ето кои са трите зодии с които любовта е изпитание:

Дева
Този знак е много недоверчив. Често държат хората далеч от себе си. И тук започват проблемите в любовните им отношения. Но ако успеете да спечелите доверието им, ще бъдете доволни от тях, а те ще се държат страхотно с вас.

Скорпион
Те обичат да доминират във връзките сит. Следователно те не винаги се отварят към партньора си на сто процента. Те също обичат да разпитват партньорите си, сякаш са в полицейско управление. Подозирайки партньор в изневяра, Скорпионите използват агресията като наказание за него - от пасивна до най-очевидната и брутална.

Стрелец
Почти невъзможно е да се изгради дългосрочна и сериозна връзка с тях. Постоянният партньор бързо го отегчава, освен ако не срещне човек, който наистина го интересува и вълнува. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай