logo

Март ще е изключително щедър към тези 4 зодии, но всички останали да се готвят за...

Март ще е изключително щедър към тези 4 зодии, но всички останали да се готвят за...

През месец март звездите са подготвили изненади на всички зодии. За съжаление, не всички от тях ще бъдат положителни, така че ще се наложи някои зодиакални знаци да проявят много търпение! 

През този месец ще станем по-предпазливи в своите действия и решения, ще започнем по-внимателно да се замисляме над вероятните последици от действията си, но в същото време ще разчитаме повече на интуицията, чувствата и емоциите си. Освен това ще видим красотата в нещо, което преди това ни е оставяло напълно безразлични.

Мнозина ще намерят възможност да спечелят малко повече, без да полагат специални усилия благодарение на онези свои навици, умения и таланти, които до този момент са използвали само за развлечение.  

Март е месецът на самоусъвършенстването. Най-накрая ще разберем на какво се дължат конфликтите ни с околните и неуспехите, които са ни лишили от желаните ползи. Ще се опитаме да се отървем от част от недостатъците си и от онези лоши навици, които ни пречат винаги да бъдем на 100%.  Някои ще имат късмета да открият ментор, който да ги води към ново духовно и интелектуално ниво, докато други ще се справят сами, като си поставят високи цели и ще наберат  силна мотивация, която няма да им позволи да отстъпват от редовното и методично самоусъвършенстване. 

Тези 6 зодии за нищо на света не могат да се разделят със свободата си!

В самото начало на месеца е много важно да се въздържаме от постъпки, провокирани от спонтанни пориви и мисли. В средата на март ни предстои да се сдобием с полезни връзки - както материални, така и духовни, да предприемам нещо, което ще направи живота ни по-комфортен и безупречен . В края на месеца блажената картина може леко да се развали.

Благоприятни дни през март: от 1 по 5, от 7 до 13, от 15 до 20, от 22 до 27, от 29 до 31 

Неблагоприятни дни: 6, 14, 21, 28 

А ето и какво ги чака представителите на всяка една зодия през третия месец на новата година! 

Овен

И в деловата, и в битовата сфера през март Овните ще бъдат принудени често да се вслушват в мнението на по-старите и  опитни хора, което ще им помогне да не допускат грешки, дори и да обогатят мирогледа си. Освен това, благодарение на по-възрастните си приятели, ще станете малко по-спокойни и по-балансирани, ще се научите да контролирате емоциите си в ситуации, в които обикновено се палите и по някакъв начин вредите на развоя на делата си. 

Колко са търпеливи зодиите?

Във всичко, което се отнася до личните ви желания, ще действате спонтанно - възможни са непланирани пътувания, на които ще тръгнете в последния момент. Не са изключени и придобивки, които дълго време няма да можете да си обясните.

В началото на март ще направете нещо, което сте отлагали дълго време поради съображения за самосъхранение. В средата на март много от вашите действия и решения ще бъдат повлияни от други хора. В края на месеца ще изненадате всички с дръзка постъпка. 

Най-благоприятни дни: 7

Дни, в които трябва да бъдете много внимателни: 1, 2, 15, 16, 23, 29, 30 

Телец

През месец март Телците  значително ще увеличат богатството си. Очакват ги сериозни кариерни постижения и най-накрая ще получат онези блага, към които са се стремили достатъчно дълго време. Вие не само ще "ожънете плодовете" на миналите си действия, но и ще започнете нещо ново, дългосрочно и много изгодно. Като цяло, по отношение на ползите, както настоящи, така и бъдещи, този месец обещава да бъде изключително щедър.

Освен това ви очаква сериозна стъпка напред по отношение на самоусъвършенстването. Ще овладеете някои нови умения, които са полезни за душата, интелекта и професионалната ви дейност, а ако имате лоши навици - напълно ще осъзнаете тяхната непродуктивност и ще се отървете от тях.

Индийски хороскоп разкрива съдбата ви, точността му ще ви смае!

В началото на март не се изключва да направите нещо странно, което обаче по-късно ще ви послужи като претекст за самоусъвършенстване. В средата на месеца до вас ще доплуват разнообразни блага, част от които ще инвестирате компетентно в нещо. В края на март ви очаква интересна покана.

Най-благоприятни дни:  4, 10, 11, 18

Дни, в които трябва да бъдете много внимателни: 5, 19, 26 

Близнаци

През март на Близнаците ще им се налага често да излизат от зоната си на комфорт, променяйки финансовите си навици и методи за постигане на професионални цели. Но всичко това ще им помогне да се подготвят за нов етап - както в деловата сферата, така и в личния живот. Отказът от всичко непродуктивно и от несериозното ви отношение към нещо много важно ще отвори пътя ви към по-хубаво бъдеще. 

Пасват си идеално! Тези зодии са създадени една за друга!

Не са изключени и някои не много приятни открития, свързани с вашата личност, които обаче също ще допринесат за самоусъвършенстването ви. Те ще ви покажат какво трябва да промените в себе си и в комуникацията си с другите, за да станете по-добри.

В началото на месеца нещо ще ви накара да преосмислите живота си, не е изключено това да бъдат преговори за някакъв неизбежно печеливш проект. В средата на март ще трябва да се борите за възможността да участвате в нещо, което е полезно както за вашата кариера, така и за финансовото ви състояние. В края на месеца ви очаква борба с нрава и благоразумието ви. 

Най-благоприятни дни: 3, 12, 13 

Дни, в които трябва да бъдете много внимателни: 7, 14, 21, 28 

Рак

За представителите на зодия Рак месец март се очертава да бъде много успешен и запомнящ се. Очакват ги много интересни и изключително печеливши проекти и заслужени награди под формата на парични премии, делови предложения, които, ако приемат и реализират, ще им осигурят здрава материална база. 

Освен това им предстои да разберат какво им липсва, за да бъдат напълно щастливи и ще направят всичко, за да може това нещо да се появи в живота им. Въпреки това не са изключени резки промени в настроението и свръхчувствителност, които ще се изразяват в пристъпи на сантименталност. 

Внимание, дами! Бягайте от тези 3 зодии, ще опустошат сърцето ви

В началото на март е възможно да намерите изход от някаква неудобна ситуация. В средата на месеца ще има много неща, които ще повлияят положително на вашето благополучие. В края на март може да бъдете привлечени към някои екстремни експерименти, затова бъдете много внимателни!

Най-благоприятни дни: 4, 15, 18, 25

Дни, в които трябва да бъдете много внимателни: 9, 19, 23 

Лъв

През март Лъвовете ще положат много усилия, за да умножат това, което имат в момента, но само по отношение на творчеството и личността резултатите ще бъдат много впечатляващи. Във всичко останало, което се отнася до работата и финансите, опитите им ще бъдат без успех. Не бързайте да получите повече пари и не поемайте нови задължения, защото не можете да се справите с тях. През този месец е много по-важно да запазите това, което вече имате, включително професионалната си репутация.

В допълнение, от 1 март до 25 март е препоръчително да не се отдавате на онези спонтанни желания, чието осъществяване може по някакъв начин да навреди на вашето благополучие и да повлияе негативно на отношенията ви с другите.

Как се целуват различните зодии?

В самото начало на месеца могат да се появят нови амбиции, на които в никакъв случай не трябва да се отдавате. След 5-и някакви събития ще покаже, че осъществяването им е лоша идея. В средата на март си струва много внимателно и методично да изпълнявате служебните си задължения и да не предизвиквате недоволството на шефовете. В края на месеца ви очаква приятна изненада. 

Най-благоприятни дни: 17, 18

Дни, в които трябва да бъдете много внимателни: 2, 16, 23, 30 

Дева

През март Девите ги очакват много впечатляващи успехи в деловата сфера, които ще повлияят отлично на бизнес репутацията им и на състоянието на банковата им сметка. Но в личен план, във взаимоотношения с околните е възможно да възникнат сериозни проблеми - много роднини, близки и приятели ще спрат да ви прощават за неща, с които досега по някаква причина са преглъщали и ще започнат да негодуват открито. 

В допълнение, някои "проблеми" в организма могат да ви накарат да промените начина си на живот, да спрете да правите това, което вие, без да сте се консултирали със специалисти, сте сметнали за правилно и здравословно и сте го въвели в ежедневието си. 

Бягайте далеч! Това са най-големите манипулатори в Зодиака!

В началото на месеца някаква неблагоразумна постъпка може да започне да ви "преследва" и това по някакъв начин ще засегне няколко области от вашия живот. В средата на март работата ще бъде както  причина за радост, така и един вид "отдушник". Тя ще ви помогне да си почините от проблемите, които имате с близките си.  В края на месеца трудната ситуация ще стане по-лесна и разбираема. 

Най-благоприятни дни: 19, 20, 27

Дни, в които трябва да бъдете особено внимателни: 7, 8, 14, 21, 22, 28, 29 

Везни

През март Везните ще могат да поправят финансовите си дела, да укрепят професионалната си репутация и да получат подкрепа от някои много влиятелни и проницателни личности. Близките ви ще ви помогнат както материално, така и морално - с мъдър съвет.  

В този период пред вас ще се открият някакви нови финансови възможности в професионалната сфера. За да се възползвате от тях, ще ви се наложи да се откажете от свободното си време и да се потопите изцяло в проекта, чиято същност няма да ви е много позната, което ще направи изпълнението на задачата още по-трудно.

Шесто чувство право в десетката! Интуицията на тези зодии никога не ги лъже

В самото начало на месеца нечия глупава постъпка може да ви донесе проблеми, но след 5-и ще можете да се справите със ситуацията благодарение на помощта, която ще получите от близките си.  В средата на март често ще се налага да използвате стария си опит. В края на месеца обърнете голямо внимание на здравето си и не рискувайте с нищо, което може да доведе до травми. 

Най-благоприятни дни: 2, 8, 9, 15, 16, 22, 30 

Дни, в които трябва да внимавате: 3, 5, 10, 17, 19, 26, 31 

Скорпион

През март Скорпионите ще се сблъскат със сериозни проблеми в деловата сфера, които ще ги принудят или да сменят работата си, или да предприемат нещо необичайно за тях. Въпреки това, колкото и трудна да е ситуацията, близките ви няма да ви оставят без подкрепа, а пътуването, което може да предприемете интуитивно в най-критичния момент, ще ви помогне от разстояние да поставите всяко едно нещо на мястото му и да приключите с този въпрос веднъж завинаги.

Пълен любовен хороскоп за 2019-а година!

През този месец не са изключени финансови затруднения, загуби и неуспешни покупки. По-добре не стартирайте нови комерсиални проекти, не придобиват акции от предприятия със съмнителна репутация и не харчете пари за неща, от които не се нуждаете в момента. 

В началото на март опитайте да не правите нищо, за което по-късно ще съжалявате. В средата на месеца не отказвайте помощ от хора, на които вярвате безусловно. В края на март ще трябва да се примирите с нещо, да започнете друго отначало, а нещо друго наистина ще ви зарадва. 

Най-благоприятни дни: 5, 23, 24

Дни, в които трябва да бъдете особено внимателни: 1, 15, 18, 22, 25, 29 

Стрелец

През март Стрелците успешно и с впечатляваща печалба ще завършат професионален проект. Не е изключено след това да решат да си вземат почивка, да отдъхнат, да преосмислят живота си, а след това да инициират нещо напълно различно. Има вероятност да направят изключително  успешни инвестиции. 

Що се отнася до отношенията им извън професионалната сфера - тук проблеми няма да липсват. Много от вашите действия и решения ще бъдат подложени на сериозни критики, често ще ви припомнят стари грешки и обиди. Възможно е всичко това да ви подтикне към мисли за отдих и смяна на обстановката. 

Коя планета влияе на живота ви според датата ви на раждане и какво означава това

В началото на месеца ви очаква грандиозен успех. В средата на март се очакват някои съмнения и колебания, които ще бъдат подхранвани от трудностите, които изпитвате в отношенията с най-близките хора. В края на месеца няколко решителни стъпки ще определят курса, който ще поемете в бъдеще. 

Най-благоприятни дни: 25, 26

Дни, в които трябва да бъдете много внимателни: 6, 13 

Козирог

Козирозите през март ще бъдат изключително успешни във всички области на живота си. Очакват ви печеливши професионални проекти, с които ще се справите блестящо и ще спечелите много приятни бонуси. Март няма да мине без разходи и приключения.

В допълнение, има голяма вероятност да получите много интересни и апетитни търговски предложения, които, ако приемете, ще си осигурите онези блага, които дълго са ви липсвали и които ще се отразят много добре на самочувствието ви.

Вижте коя птица е покровител на месеца ви на раждане, ще разберете неподозирани неща за себе си

В началото на месеца ви очакват много обещаващи възможности; най-важното е да оцените адекватно силата си и да не се нагърбвате с повече, отколкото можете да носите. В средата на март ви очаква важно събитие, свързано с комфорта. В края на месеца не се изключват недоразумения с приятели. 

Най-благоприятни дни: 1, 2, 5, 16, 27, 29 

Дни, в които трябва да бъдете много внимателни: 4, 11, 14, 18, 21, 25, 28 

Водолей

През март Водолеите трябва да са подготвени за сериозни трудности в професионалната сфера, които ще доведат до временно понижение на доходите и рязка промяна в плановете за близкото бъдеще.  Може да се наложи да се откажете от някои покупки, пътувания, инвестиции и удоволствия, за да останете на повърхността или да нормализирате финансовата ситуация.

В допълнение, не са изключени недоразумения с хора, свързани с личния ви живот, както и разочарования от себе си, от някои ваши убеждения, принципи и дългосрочни цели. Принудителната преоценка на ценностите обаче ще открие пред вас нов, много интересен и изключително продуктивен път.

Как да се помирим с различните зодии след скандал!

В началото на месеца някои от вашите спонтанни и необмислени действия на работното място могат да ви изправят пред продължителни проблеми. В средата на март ще се наложи отново да преразгледате приоритетите си. В края на месеца ще имате възможност безопасно да излезете от колапса.

Най-благоприятни дни: 2, 4, 9, 13, 16, 20, 27, 30

Дни, в които трябва да бъдете особено внимателни: 10, 17 

Риби

През март Рибите ще жънат успехи във всички сфери. Всичко, което сте вложили в работата, личния си живот и образованието, ще ви се отплати стократно и ще ви донесе уважение, впечатляващ ръст на доходите, нови възможности в професионален план и невероятно чувство на удовлетворение. Очакват ви многобройни подаръци както от околните, така и от съдбата. 

В допълнение, най-вероятно ще можете да започнете нов жизнен етап, който ще бъде по-продуктивен, светъл и приятен от предишния, и ще разшири значително вашите хоризонти.

Кръв ще се лее! Мъжете от тези зодии обичат свободата си повече от всичко и са много трудни за опитомяване!

В началото на месеца много от вашите решения, дори и тези, които на пръв поглед изглеждат доста странно, ще се окажат на 100% правилни. В средата на март вероятно ще се увеличи броят на източниците ви на доходи. В края на месеца може да се решите на нещо, за което отдавна сте мечтали, но поради някакви причини сте се страхували да го направите или не сте можели да си го позволите.  

Най-благоприятни дни: 5, 7, 11, 22

Дни, в които трябва да сте особено внимателни: 6, 13, 20, 27. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

ПОТРЕС

ПОТРЕС 02.03.2019 15:33

БОЖЕ, БОЖЕ, БЕЗБОЖНИЦИ не ПИШАТ, А ПОВРЪЩАТ ГЛУПОСТИ, ЗА ДА СЪЩЕСТВУВАТ СРЕЩУ ДРЕБЕН ХОНОРАР., ПРОСЯЦИТЕ, ПО СТЪЛБИТЕ НА ПОДЛЕЗИТЕ СИ ЗАСЛУЖАВАТ ПРОСИЯТА, КАТО ОМИЛОСТИВЯВАТ ГЛУПАЦИТЕ!