logo

Най-надеждните мъже са от тези зодии

Най-надеждните мъже са от тези зодии

Астролозите смятат, че ако знаете датата на раждане на човека, най-вероятно можете да познаете как той ще се държи в дадена ситуация

Има мъже, на които можете да разчитате за всичко и те никога няма да ви предадат. Те са лоялни, грижовни и щедри.

Бягайте от тези 3 зодии, ще съсипят живота ви

Астролозите смятат, че ако знаете датата на раждане на човека, най-вероятно можете да познаете как той ще се държи в дадена ситуация. 

Най-тревожните знаци на Зодиака

 Ето от кои зодии са мъжете, които винаги ще ви утешат и ще намерят думи за подкрепа:

Везни

Представителите на този знак са много спокойни и мечтателни, както мъжете, така и жените. Мъжът Везни умее да слуша своята жена.

Той моментално ще намери начин да утеши приятелката си, тъй като е внимателен към нея и нейните желания -  знае точно какво ще помогне за подобряване на настроението на любимата му. В същото време понякога на Везните им липсва самочувствие, което им пречи да вземат важни решения в живота на една двойка.

Козирог

Един от най-надеждните мъже е Козирогът. Той е по-твърд от Везните, но в същото време нежен и учтив. Това е партньорът, който ще ви приготви закуска и ще ви донесе в леглото, дори и да нямате рожден ден.

Козирогът усеща настроението на своята жена, което помага да се предотврати кавгата навреме. В началото на една връзка може да изглежда, че Козирогът е студен и не знае как да показва емоции, но това изобщо не е така - той просто претегля всички плюсове и минуси твърде дълго.

Ако той е убеден, че вие ​​сте жената на мечтите му, той ще направи всичко, за да ви направи щастлива.

Дева

Мъжете Дева са известни със своя прагматизъм. На тях им е трудно да изразяват емоции, но ако сте успели да пробиете „бронята“ на този мъж, под нея ще намерите надежден партньор, който ще ви подкрепи в труден момент и няма да ви оказва натиск.

Самоконтролът е силната им страна, което означава, че ще направят всичко, за да предпазят партньора си от негативни събития. Ако често изпитвате безпокойство и несигурност, Девата ще намери начин да реши проблемите ви.

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Куку

Куку 29.04.2022 20:13

Мъжът Рак забравихте! Най-големите грожовници

Непознат

Непознат 30.04.2022 20:47

До кога ще бълват змии и гущери тези от ДБ време е да ги видим да направят нещо полезно....Атанасов търси майка си в Украйна....Хр.Иванов и той се оказа много нестабилен...жалко....само Н.Йорданова за сега се държи "мъжки"

ХАРИ

ХАРИ 01.05.2022 6:48

ПАЦАВУРКАТА МАША НА МРАВОЯДА ,БЕЗНАДЕЖНАТА НАДЕЖДА ЙОРДАНОВА БИЛА НАДЕЖНА,ТИ В РЕД ЛИ СИ?

Муку

Муку 01.05.2022 9:03

И Телеца забравихте! Всичко земни знаци, стъпили здраво на земята са надеждни ))

Озирис

Озирис 04.05.2022 8:25

Така е ! Истина е !

Лъв

Лъв 04.05.2022 19:21

Съпругът ми е Овен.Много грижовен и надежда,човек,който държи на думата си.Заедно сме 33 години.