logo

Опасен чар! През 2018-а никой няма да може да устои на тези зодии

Опасен чар! През 2018-а никой няма да може да устои на тези зодии

В долните редове ще откриете кои зодии буквално ще хипнотизират всеки през 2018-а година. Те ще привличат вниманието, където и да се появят – жизнени, дейни, чаровни, харизматични и уверени. Тези зодии дори сами ще се харесат.

Първи сред тях се нареждат Лъвовете. Приятелското им отношение лесно може да премине границите и да се превърне във флирт. Харизмата на тези хора може като магнит да привлече всеки представител на противоположния пол. Лъвовете винаги са под прожекторите и няма как да не ги забележите.

Близнаците са пленително сладкодумни. Острият им ум и широките познания във всяка област ги правят зашеметяващ събеседник. Те обаче умеят да слушат много добре и могат да ви накарат да се чувствате специални и ценени заради интересите си. Това ласкателство и предизвикателство изкушава.

Енергия и страст. Тези две думи чудесно прилягат на представителите на Овните. Ентусиазма от всичко – и от успехите и от загубите, е направо пленителен. Харизмата на този знак е зашеметяваща. Всеки иска да чуе приключенските им истории и големите предизвикателства, през които са преминали.

 

Коментирай