logo

Представителите на тези зодии ще жънат успехи през февруари, а парите направо ще валят като дъжд

Представителите на тези зодии ще жънат успехи през февруари, а парите направо ще валят като дъжд

Първите две декади на месец февруари ще донесат на представителите на всички зодиакални знаци стремеж към вътрешна и външна свобода, активна самореализация в професионалната сфера, желание да погасят моралните и материалните си задължения, за да не бъдат длъжни никого. 

През това време ще станем по-взискателни към приятелите си и по-снизходителни към онези, които са ни напълно безразлични. Ще се появят някои много оригинални идеи, свързани с подобряване качеството на работата и ще укрепим гражданската си позиция. През февруари ще взимаме важните решения по-бързо и по-смело, макар че не всички те накрая ще се окажат правилни. 

Благоприятни дни: от 1 до 4, от 6 до 12, от 14 до 18, от 20 до 25, 27 и 28

Неблагоприятни дни: 5, 13, 19, 26.

А ето какво трябва да очакват представителите на всеки зодиакален знак през втория месец на новата година:

Овен

През месец февруари Овните ще бъдат много активни и ще използват всички възможни средства, за да постигнат професионалните и личните си цели. Предстои ви да превърнете в реалност много от идеите, които сте трупали дълго време и да осъществите внезапно възникналите си планове. Много от вашите действия ще се дължат на спонтанни решения, които обаче ще бъдат много точни. Не е изключено да се впуснете и в някакви неочаквани начинания. Може да се наложи и да се борите за правата си. Възможно е изведнъж да откриете, че в дадена ситуация не сте действали по честен или законен начин и да решите да възстановите справедливостта, като в същото време постигнете и компенсация.

Месец февруари ще е доста проблемен за тези 3 зодии

В началото на месеца необикновено желание ще ви подтикне да коригирате целия си живот или поне част от плановете си. В средата на февруари ще трябва да се лишите от някакво материално намерение, защото ще се окаже, че то няма да ви донесе пари. В края на месеца много неща ще зависят от деликатността ви.

Най-благоприятни дни: 10

Дни, в които трябва да бъдете много внимателни:  1, 2, 8, 15, 16, 23 

Телец

В първата половина на февруари Телците ще трябва спешно да завършат някакви дела, които влачат от достатъчно дълго време и отвличат вниманието им от актуалните неща. Именно по тази причина не е изключено да възникнат конфликти с шефовете или деловите ви партньори. През втората половина ви очакват далеч по-перспективни начинания, чиито резултати ще се отразят много позитивно върху материалното ви положение и социалния ви статус. Отношенията ви с хората, на които държите особено много, ще се подобрят значително. Очакват се някакви приятни и полезни придобивки.  

Тежка съдба и големи изпитания застигат тези зодии

В началото на февруари има голяма вероятност да направите нещо, което е много необичайно за вас и ще ви донесе финансови загуби, затова е добре да бъдете много внимателни. В средата на месеца ще се появят нови дългосрочни планове и някакви материални желания. В края на месеца успехите, които ще постигнете в много сфери, ще повлияят отлично върху психологическото ви състояние. 

Най-благоприятни дни: 4, 11, 18.

Дни, в които трябва да бъдете много внимателни: 5, 19, 26 

Близнаци

През февруари е твърде вероятно да реализирате някои свои лични професионални проекти и да участвате успешно в неща, инициирани от околните. Не е изключено да получите и странични доходи благодарение на човек, който по някакъв начин се грижи за вас и насочва действията ви. Има вероятност да предприемете неуспешно пътуване, което ще се отрази доста негативно на нервите ви, но пък ще ви донесе много полезен опит и нови приятели или поне ще ви срещне с хора, които ще ви търсят отново и отново.  

Това са мръсните тайни, които крие всяка зодия

В началото на месеца можете да инициирате няколко проекта, ръководейки се от нехарактерни за вас желания и стремежи. В средата на февруари ще трябва да се съчетаете удовлетворяването на собствените си нужди със спазването на интересите на други хора. В края на месеца е важно да се поддържате в добро настроение.

Най-благоприятни дни: 3, 15 

Най-неблагоприятни дни: 7, 21, 28 

Рак

През февруари Раците могат да влязат в проект, който ще им донесе незабравим опит, но не и пари. Между другото, през втората половина на месеца сами ще инициирате нещо подобно, което ще се окаже много изгодно от материална гледна точка, ще разшири хоризонтите и пълномощията ви. По същото време ви предстои да се отправите към място, на което вече сте били няколко пъти и което винаги ви носи морални и материални ползи. Очаква ви и необикновена среща с някой от приятелите ви, когото ще видите в съвсем нова светлина. 

Тежка съдба: Мрачни премеждия и големи проблеми очакват тези 4 зодии!

В началото на февруари ще посветите много от времето си за реализирането на някаква абстрактна идея. В средата на месеца ваше желание може да ви донесе куп проблеми на работното място и недоразумения с най-близките ви хора. В края на февруари някакво неочаквано събитие ще ви подари усещане за пълен психологически комфорт. 

Най-благоприятни дни: 4, 14, 15, 17, 18, 25, 28 

Дни, в които трябва да сте особено внимателни: 5, 9, 19, 23, 26 

Лъв

През първата половина на февруари ще можете да инициирате и осъществите няколко индивидуални комерсиални проекта, които ще се окажат много успешни и печеливши, макар че ще ви отнемат много сили, време и нерви. В същия период ще се наложи да сложите точка в отношенията си с някой ваш приятел, което няма да ви донесе приятни емоции. През втората половина на месеца не са изключени непредвидени разходи, неудачни покупки, нерентабилни начинания, проблеми в отношенията с началниците или деловите партньори. Между другото, не е изключено да получите подаръци от хората, които ви подкрепят. 

Представителите на тези зодии са обречени на несметни богатства през 2019-а

В началото на февруари пред вас ще се появи възможност да спечелите добри пари от нещо. То обаче може да не се хареса на хората, които държат на вас. В средата на месеца трябва да се отнасяте много внимателно с финансовите си дела и да не давате пари назаем. В края на февруари ще намерите нов и много работещ начин за релаксация. 

Най-благоприятни дни: 17, 18

Дни, в които трябва да сте изключително внимателни: 2, 16, 23 

Дева

През февруари Девите ще се възползват от неочаквана възможност, която ще им позволи да попаднат сред участниците в много изгоден проект. Голяма е вероятността той да им донесе съществени попълнения в банковата сметка и да им позволи да закрепят позициите си в някаква общност, в която ще  намерят полезни хора, а защо не и приятели. 

Ето какви непредсказуеми моменти очакват различните зодии през 2019-а

През третата декада на месеца не са изключени здравословни проблеми, конфликти с хора, с които ви свързват неформални отношения и грешки, провокирани от психологични фактори. 

В началото на февруари се въздържайте от пътувания за забавления, инициирани от хора, които първо действат, а след това мислят. В средата на месеца се гответе за неочаквана печалба. А в края на февруари е добре да не вредите на организма си и да не употребявате неща, които могат да ви доведат до депресивни състояния. 

Най-благоприятни дни: 6, 20, 27

Дни, в които трябва да сте особено внимателни: 7, 8, 14, 22, 28

Везни

През февруари Везните могат да се сблъскат с проблеми в професионалната сфера, които да доведат до намаляване на доходите им и да ги принудят да търсят помощ от хора, на които преди време самите те са помагали. Въпреки това, през третата декада не е изключено на хоризонта да се появи комерсиален проект, иницииран от някой от обкръжението ви, който ще ви даде възможност с лекота да поправите финансовото си състояние. Най-важното е да внимавате как влагате парите си. 

2019-а ще поднесе голяма изненада на тези 3 зодии

През този месец ви очакват няколко частни мероприятия, които ще ви дадат много в личен план и ще покажат истинското отношение на хората, които сте допуснали близо до себе си. Тези събития ще ви донесат много разнообразни емоции.  

В началото на февруари неочаквано сбъдване на едно от желанията ви ще ви даде повод да разчитате на нещо по-голямо. В средата на месеца съмнително на пръв поглед делово предложение може да се окаже единствения изход от някаква сложна ситуация. В края на февруари е много вероятно да се наложи да преосмислите ценностите си. 

Най-благоприятни дни: 2, 8, 9, 15, 16, 21, 22, 23

Дни, в които трябва много да внимавате: 3, 5, 10, 17, 19, 26 

Скорпион

През февруари Скорпионите могат да се скарат с всичките си приятели и да провалят всичко, върху което са работили дълго време. Възможно е изведнъж да решите, че сте уморени от това, което се случва в живота ви и да предприемете глобални промени. Не е изключено бунтът ви срещу рутината да ви донесе ползи, особено ако отдавна искате да направите нещо съвсем различно, да започнете от нулата и да се пробвате на ново професионално поприще.

Каква съдба очаква децата, родени през 2019 година

Не е изключено да се появят някакви нови материални цели и желания, да ви се прииска да се сдобиете с някакво специфично имущество, да придобиете особен социален статус. Това ще ви накара веднага да запретнете ръкави, за да материализирате желанията си.  

В началото на месеца много неща ще зависят от това доколко сте доволни от живота, който водите в момента. В средата на февруари голяма роля ще играят фантазиите ви. В края на месеца често ще действате срещу обстоятелствата.

Най-благоприятни дни: 23, 24 

Дни, в които трябва да сте особено внимателни: 1, 15, 18, 22 

Стрелец

През февруари Стрелците ще започнат много различни проекти, всеки от който ще им донесе или материална полза, или нещо за душата. Вярно е, че има вероятност през третата декада да изпаднете внезапно в заблуда, да се поддадете на импулса и да хвърлите на вятъра доста голяма сума, смятайки, че помагате на някого. Не бъдете прекалено лековерни и ако искате да се заемете с благотворителна дейност, направете го след внимателна проверка и след като се уверите, че помагате на тези, които наистина се нуждаят.

Пълен любовен хороскоп за 2019-а година!

През този месец по някаква причина и по много субективни съображения ще си позволявате много повече от обичайното, ще си позволите нещо, което като цяло си забранявате или си го позволявате, но в много умерена доза.

В началото на февруари пред вас наведнъж ще се открият няколко нови възможности. В средата на месеца има вероятност да си направите съвсем погрешни изводи от някаква информация. В края на февруари можете да допуснете грешки, които ще се отразят много лошо на възгледите ви. 

Най-благоприятни дни: 21, 28

Дни, в които трябва да сте особено внимателни: 13 

Козирог

През първата половина на февруари Козирозите могат да се решат на някакъв безпрецедентен акт, който ще им позволи да започнат изключително печеливш търговски проект или да си осигурят стабилни и много високи доходи по някакъв друг начин. Освен това ще имате възможност да подобрите отношенията си с тези, с които наскоро сте били в конфликт, но за целта ще трябва да направите голям компромис. 

Пълен хороскоп за 2019! Проверете какво ви очаква според зодията!

В третата декада ви очакват огромни успехи на работното място, крупни придобивки, които ще се окажат и полезни, и естетични, най-накрая ще решите проблем, който дълго време ви носи психологичен дискомфорт. 

В началото на месеца някакви скорошни начинания ще донесат великолепни плодове и ще ви подтикнат към действия, към които преди не бихте се осмелили. В средата на февруари ще имате много проблеми, извънредният труд не е изключен, но всичко ще се изплати. В края на месеца някой ще направи нещо много хубаво за вас.

Най-благоприятни дни: 1, 2, 3, 16 

Дни, в които трябва да сте особено внимателни: 4, 11, 18, 21, 25 

Водолей

През февруари Водолеите ще се покажат в целия си блясък и ще получат напълно заслужени награди за всичките си достижения, на които досега по някаква причина не е обръщано внимание. Очакват се и перспективни делови предложения. Не е изключено да ви писне да скромничите и да започнете откровено да пъчите гърди, изтъквайки гръмко достойнствата си, постигнатите вече успехи и най-накрая да получите това, което заслужавате. 

Ще ви осенят интересни идеи, които касаят както професионалната ви дейност, така и личния ви живот. Реализирането на тези идеи ще разнообрази живота ви и ще ви донесе само положителни неща. 

В началото на месеца ще се осъществят някои ваши стремежи, свързани с амбицията и честолюбието ви. В средата на февруари някои събития ще ви дадат възможност да планирате нещо за далечното бъдеще. В края на месеца всичко ще зависи от вашето психологическо състояние.

Най-благоприятни дни: 2, 4, 9, 16, 20, 27

Дни, в които трябва да сте особено внимателни: 10, 17

Риби

През февруари с няколко своевременни постъпки в деловата сфера Рибите ще си разчистят пътя си към участие в крайно изгодни професионални проекти, които ще им донесат благата, от които отдавна се нуждаят. Не е изключено да се появят и някакви нови увлечения, които ще ви сблъскат с интересни хора, комфортно общуване и нещо полезно. 

Коя планета влияе на живота ви според датата ви на раждане и какво означава това

Ще си спомните, че имате права над някакви блага и ще започнете много активно да се стремите към тях. Няма да ви спре дори факта, че ще се наложи да се сблъскате с човек, от когото винаги сте се страхували. 

В началото на месеца някакво напълно разбираемо и съвсем неконструктивно желание може да ви подтикне към личностна трансформация, която едва по-късно ще ви донесе ползи. В средата на февруари ви очакват куп перспективни начинания, а в края на месеца ще се ръководите от интуицията си. 

Най-благоприятни дни: 7, 8, 11, 14, 21, 22, 28

Дни, в които трябва да сте изключително внимателни: 13, 20, 27 /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай