logo

Месец февруари ще е доста проблемен за тези 3 зодии

Месец февруари ще е доста проблемен за тези 3 зодии

Като цяло февруари ще е много хубав и успешен месец за голяма част от зодиакалните знаци.  

В началото на месеца някои ще трябва да предприемат много решителни стъпки и да постигнат някои сложни цели, които не само ще им донесат материални ползи, но и ще повишат уважението, което изпитват към себе си.

Много точна нумерологична прогноза разкрива какви изненади ви е подготвила Годината на земната свиня

В средата на месеца трябва да бъдем по-сдържани в желанията си и да изясним амбициите си, да се съсредоточим върху онези проекти, които ни хранят сега и могат да го правят още дълго време. В края на месеца на мнозина ще им се наложи да„съживят“ онези търговски проекти, които преди време са  замразили или просто са отложили поради липса на средства. 

Тежка съдба и големи изпитания застигат тези зодии

За съжаление, вторият месец от новата година няма да бъде особено успешен за всички зодии. Нека разберем заедно представителите на кои зодиакални знаци ще се сблъскат с трудности през месец февруари!  

Рак

Слънцето зарежда с енергия и съживява вашия осми дом на интимността. Слънцето осветява всички лични промени, които сте преживели от началото на годината. Въпреки това, въпреки всички прекрасни неща, които са били, вие сте Рак, чието сърце може да бъде разбито много лесно.

С тези талисмани всяка зодия ще се радва на късмет и огромно богатство през новата година

През този месец ще се сблъскате с определени трудности, но повярвайте - може да е по-лошо, така че не зацикляйте!

Скорпион

Скорпионът е "вълкът единак" на зодиака, защото Водолей управлява четвъртия му дом и същността на душата му!  Зад плашещата маска на тази обсебваща личност обаче се крие един много независим и свободолюбив човек.

Представителите на тези зодии са обречени на несметни богатства през 2019-а

През този месец няма да имате настроение да общувате с хората. Добре е обаче да направите опит да обясните на приятелите и близките си, които не мога да живеят и ден без вас, защо ги избягвате!

Риби

Февруари е много подходящ момент, за да направите крачка встрани и да презаредите батериите. Това е подходящият момент да се скриете зад завесата, за да можете да презаредите психически и духовно. Разбирате ли това? Наред с това, разбира се, в живота ви ще има чести промени в настроението, но това няма да трае дълго! 

Коментирай

taka e

taka e 25.01.2019 12:02

Ако си от постоянно похапващите,но ти е омръзнало да ти викат бидон,дебелата и искаш да си във форма за лятото вземи диетичния спрей- с него ще спреш апетита и ще отслабнеш без диети и упражения !Опитай сега !Промени визията си !http://bit.ly/2GSDSm0