logo

Само тези 3 зодии умеят да пазят тайни

Само тези 3 зодии умеят да пазят тайни

Може да си излеете душата пред тях и да сте спокойни, че няма да издадат казаното

Всеки от нас има тайни. Понякога ги пазим от всички, а друг път решаваме да ги споделим с най-близките си.

Разбира се последното е доста рисково, тъй като не всеки може да си държи езика зад зъбите. Именно заради това преди време от jenata.blitz.bg разкрихме кои са най-големите клюкари сред зодиите и предупредихме, че с тях винаги трябва да бъдете внимателни.

Сега обаче от jenata.blitz.bg решихме да се допитаме до астролози, които да споделят кои представители на зодиака са в другата крайност – могат да пазят тайни.

„Има точно три зодии, на които може да поверите всички и да сте сигурни, че никога няма да го изрекат пред друг“, категорични са астролозите.

Ето кои са трите зодии, които умеят да пазят тайни:

Телец
Пред Телците може да излеете душата си и да сте спокойни. Малко вероятно е те да ви дадат съвет, защото самите те не могат да разберат себе си и живота си, но с радост ще ви изслушат и ще ви подкрепят. 

Тази зодия никога няма да предаде, измами или издаде вашите тайни. Те имат едно голямо предимство – умеят да бъдат приятели и не притежават гена на подлостта.

Дева
Тези хора ще ви изслушат и ще ви помогнат с добри съвети. С тях можете да споделите всичко, което се случва в сърцето ви. И всичко това, защото те са добри събеседници, приятели и партньори в живота. 

Те са много мили, но изискват същото в замяна. Най-често Девите се обграждат с добронамерени и искрени хора, с които могат да споделят всичко.

Лъв
Лъвовете знаят как да се поставят на мястото на другите хора и затова се отнасят с тях така, както биха искали да се отнасят с тях. Следователно те никога няма да наранят друг човек. 

Можете да поверите на Лъва всичките си тайни и да сте сигурни, че той ще си държи устата затворена. Освен това те имат лоша памет, така че е възможно след два дни да забравят всичко, което сте казали. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

anonimen

anonimen 24.02.2023 20:33

az sam predatel begate i ne kazvate nisto ha ha

anonimen

anonimen 24.02.2023 20:34

hiti horica aaa