logo

Скандали и мръсни дразги за 3 зодии до дни

Скандали и мръсни дразги за 3 зодии до дни

Хората, родени под тези знаци, трябва да се готвят за проблеми

През месец февруари не всичко ще бъде цветя и рози. Естествено, че това е всепризнатият месец на любовта и всеки се готви за хубави емоции, радост и щастие.

Тези зодии удариха джакпота, ще се къпят в пари цяла зима

За жалост обаче представителите на три зодии няма да са точно на тази вълна. В идните дни ги чакат скандали, неприятни спорове и мръсни дразги.

Астролозите предупреждават, че това е много трудно да бъде избегнато, но все пак не е кауза пердута. За целта най-вече хората трябва да са внимателни.

3 зодии ще се радват на невиждан успех в Годината на Черния воден заек

По думите им такава опасност грози представителите на три зодии. Те дават и съвети как точно да бъдат избегнати конфронтациите и коя зодия за какво точно трябва да внимава.

Овен

Овните са изложени на риск заради ината си. Често чувате само себе си, а това не се харесва особено на околните. Бъдете готови за сериозен скандал още в първото десетдневие на февруари.

Ако се научите да приемате и чуждата гледна точка, да разбирате кога трябва да замълчите, то бурята ще отмине. Ако обаче продължавате да се инатите, то очаквайте конфликт в доста по-голям мащаб. Може всичките ви приятели и колеги да се отвърнат от вас.

Скорпион

Астролозите смятат, че Скорпионите са си играли твърде много с властта. Вярват, че могат да „ужилят“ всеки и никой няма да ги накаже за това. Сега обаче Скорпионите могат да получат много силен отпор от всеки, когото са обидили.

Този знак на зодиака трябва да очаква интриги и мръсни дразни. Хората, които искат отмъщение, хитро и жестоко ще унищожат репутацията ви. Можете да спасите положението, ако искрено се извините.

Водолей

Водолеите ще страдат заради своята разсеяност. Астролозите предупреждават този зодиакален знак, че в идните дни го очакват много кавги и упреци. Роднините ще са уморени от вас, защото често си давате почивка от работата и домакинските задължения.

Намерете смелостта да признаете грешките си и поискайте прошка на хората, които сте обидили. Ако скандалът не може да бъде избегнат, то опитайте се да не провокирате близките си хора към нови изблици на ярост. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

anonimen

anonimen 07.02.2023 20:00

do osnovi srinnaha jivotat ce i plasat zapovyadaite

anonimen

anonimen 07.02.2023 20:05

do osnovi srinnaha jivotat ce i plasat zapovyadaite

anonimen

anonimen 07.02.2023 20:06

slomen jivot ot mafizi i drugi nikoga nema da se izvinim dori i da ni zatriyat nema idoti