logo

Тези 3 зодии имат сериозни проблеми с алкохола

Тези 3 зодии имат сериозни проблеми с алкохола

Започнат ли да пият - става страшно - не само за тях, но и за околните

Мнозина обичат да пийват алкохолни напитки. Разбира се има и пълни въздържатели, но има и такива, които са изключителни любители на градусовите напитки.

Няма лошо човек да пийне понякога, но винаги с мярка. Мнозина обаче не могат да се владеят и често посягат към чашката.

Но на какво се дължи това? Е, според астролозите отговорът се крие в зодията на човека.

„Тези три зодии имат сериозни проблеми с алкохола. Започнат ли да пият, то могат да го направят, докато не загубят съзнание. Не само те трябва да внимават с чашките, които надигат, ами и хората, които са около тях в тази ситуация, трябва да имат едно на ум“, предупреждават астролозите.

Ето кои са трите зодии, които имат проблеми с алкохола:

Овен
Овните обичат шумните партита, шумните места и забавните хора. Освен това в живота им има толкова много от всичко това, че те нямат време за други неща. 

Разбира се, те никога не отказват да пият. Тези хора могат да пият толкова много, че трудно могат да се приберат вкъщи. В същото време те никога не признават, че са прекалили с гтадусовите напитки.

Риби
О, Рибите не могат да си представят живота си без партита. За тях това е буквално смисълът на живота. 

За да направят партитата по-забавни, Рибите пият много алкохолни напитки. Твърде много! Но си струва да им се отдаде признание, че те знаят как да се контролират в такова пияно състояние.

Скорпион
И този знак на зодиака изобщо не знае как да се контролира, когато алкохолът тече в тялото му. В тази връзка те често имат проблеми, които едва ли успяват да разрешат на трезва глава. И най-често отнема повече от една година да оправят бъркотиите, които са направили по време на последната си пиянска вечер. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Истината

Истината 28.07.2021 21:49

Пълни Глупости!/голямата буква не е случайно написана/Ами ако някои Риби не пият изобщо алкохол,ама никакъв?!Понякога се чудя имат ли поне малко зачатъци на интелигентност,пишещите подобни тъпотии?!Или са си просто комплексари решили да пишат каквото им дойде наум!