logo

Тези зодии ще забравят за мъката и болката през юли

Тези зодии ще забравят за мъката и болката през юли

Вторият месец от лятото е идеален за промяна

Мъката, болката и трудностите от миналото често ни пречат да продължим нормално живота си и ни е трудно да се справим с тях.

Представителите на тези зодии ще се къпят в море от любов през лятото

Въпреки това лятото идва и ни дава възможност да преодолеем душевната болка, тежките спомени и грешките от миналото.

Вторият месец от лятото е идеален за промяна. Той ще отнеме болката, раздразнението и страховете на няколко зодии. Сега е техният шанс за ново начало и възможност да поправите нещо, от което не сте били доволни дълго време. Шанс за „сбогом” на тежкото минало.

Внимание, дами, мъжете от тези зодии ще превърнат живота ви в среднощен кошмар

Свързването на Юпитер и Сатурн в края на месеца и влиянието на Луната дават много възможности пред всички знаци от зодиака – ще се чувствате по-енергични и щастливи. С две думи това е идеалният месец да оставите всичко лошо в миналото.

Най-идеално нещата ще се наредят за три знака от зодиака. Това са Рак, Риби и Козирог. Те ще имат възможност да се освободят от страховете, вкоренени в душите им, от страховете и комплексите. Ще се отърсите от всичко, заради което с години не сте дишали свободно и просто ще започнете да живеете по различен начин.

Експериментите, които докарват до пълен екстаз различните зодии в леглото

Звездите очертават богатство в живота на Рибите. През лятото ще получите точно това, което искате и ще имате достатъчно смелост, за да направите желаните промени. Ще намерите начин за всичко, колкото и недостижимо да ви изглежда в първата минута.

Раците пък ще намерят голямата любов, точно тази, която са чакали дълго време.

По какви мъже си падат жените според зодията им!

Козирозите също няма да останат дълго жертви на миналото и ще започнат на чисто. Подемът им ще е до края на годината и всичко ще им се случва точно по начина, по който го планират. Може да създадете семейство.

Добри дни обаче се очакват и за скорпионите, които ще излязат от депресията. Ще преодолеят лошите мисли, които им пречат да направят крачка напред. Миналото вече няма да има власт над тях. Ще могат да помислят по-сериозно върху бъдещето си.

Това са най-големите страхове на всяка зодия

Везните, които пазят нещо болезнено в себе си, ще го преодолеят. Това лято ще ви излекува от страха и тежестта от миналото. Може да промените всичко – и в професионален и в социален план. Нищо вече няма да ви напомня за лошото минало./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай