logo

Тлъсти пачки и много пари за 4 зодии през април

Тлъсти пачки и много пари за 4 зодии през април

Финансите буквално ще текат като реки към джоба на някои от вас

Вторият пролетен месец ще донесе много положителни промени, според астролозите. Те обаче са категорични, че галеници на Съдбата определено няма да станат всички. 

3 зодии ще жънат приказни финансови успехи през март

Според експертите по планетите и влиянието им 4 зодии ще имат огромен финансов късмет. Те ще могат да решат всичките си парични проблеми и да намерят стабилен източник на доходи. 

Тази финансова радост ще споходи представителите на само 4 зодии, но астролозите им обещават наистина значителни печалби през април. Ето кои са те:

Козирог

През целия април Юпитер във Водолей ще осигури много финансов късмет на Козирозите. През този месец планетата ще бъде силно активна, а влиянието на Сатурн, който намалява доходите, ще отпадне. 

Според астролозите пред представителите на този знак ще се открият големи възможности, а печалбите ще дойдат от няколко места.

3 зодии ще срещнат голямата любов тази пролет

Рак

Това е вторият знак, на който Юпитер ще донесе завидни приходи през месец април. Може да става въпрос за успешна инвестиция, подарък или просто печалба. Семейният ви бюджет ще набъбне, възможни са и съвместни инвестиции. Възможно е да получите оферта за печелене на пари чрез някакъв сайт. 

Риби

От 1-и април почти до средата на месеца Венера ще е в Овен и ще донесе финансов късмет на представителите на този знак. Няма да се напрягате заради финансите, защото тлъсти пачки просто ще текат към джобовете ви. 

Вярно е, че ще се наложи да поемете инициатива, което Рибите не обичат да правят, но малкото ви усилие би било възнаградено многократно. 

Ще имате достатъчно пари не само за любимите си неща, но и за удоволствие и малки подаръци за близките си хора. 

Луд късмет и пачки с пари за 2 зодии тази пролет

Дева

Девите често получават отстъпки, бонуси или различни подаръци или някой им помага с пари. В бизнес сферата може да очаквате допълнителни доходи от инвестиции и използване на чужди ресурси. Бизнесът ви ще привлича инвеститори и ще сключите доходоносен доход. 

Най-успешният ден от месец април ще е с дата 10-и. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай