logo

Тлъсти пачки влизат в джобовете на 5 зодии до дни

Тлъсти пачки влизат в джобовете на 5 зодии до дни

Всички проекти, с които се захванат, ще бъдат печеливши и ще им донесат много пари

Октомври е месец, в който много неща се променят. По това време хората успяват да се адаптират към хладното време, да забравят за забавленията и почивката и да започнат да работят на 100%. 

Астролозите казват, че октомври ще даде възможност на представителите на пет зодиакални знака да забогатеят. Те ще се радват на невероятен финансов късмет и ще могат да реализират най-съкровените си желания.

Всички проекти, с които се захванат, ще бъдат печеливши и ще им донесат много пари. А някои представители дори ще могат да открият собствен бизнес, защото късметът буквално ще ги съпътства във всичко.

Парите обаче няма да паднат от небето, а ще бъдат резултат от системна и старателна работа.

Павел Глоба: 3 зодии ще се радват на финансов успех до края на годината

Опитайте се да следвате сигналите от Вселената, които предвещават приятна промяна, съветват специалистите.

Ето ги и късметлиите на октомври:

Дева

Предстои ви много продуктивен месец. Ще бъдете много енергични, особено след 18 октомври. Всички ваши умения, знания и ресурси ще работят във ваша полза.

Бездействието през октомври е равносилно на загуба, така че трябва да действате възможно най-активно. Мнозина от вас най-накрая ще получат дългоочакваното увеличение на заплатата.

Лъв

Лъвовете ще се радват на страшен късмет през този месец. Чака ги голям успех в тежката и монотонна работа. Просто трябва да бързат по-малко с важни решения.

Ето за какви опасности трябва да бъдат нащрек зодиите тази есен

Умереността, спокойствието и вниманието към детайлите са трите важни условия за увеличаване на финансите. Звездите и планетите ще им помогнат да станат най-добрата версия на себе си.

Скорпион

Ситуацията във финансовия сектор ще започне сама да се променя към по-добро. Най-важното сега е да не изпадате в паника, ако нещо изведнъж се обърка.

Трябва да продължавате да правите това, което обичате най-много, за да увеличите приходите си. Възможно е през този месец хобито ви да започне да ви носи пари. 

Водолей

През октомври трябва да си поставите нови предизвикателства. Това е идеалното време за упорита работа, за смяна на пейзажа. Можете да започнете да учите нещо ново и да опитате да намерите ново, по-изгодно място за работа. Звездите и планетите са на ваша страна и късметът ще ви се усмихне.

Тамара Глоба: Животът на 3 зодии се преобръща на 180 градуса до дни

Астролозите съветват да започнете месеца с почистване на информационното пространство. Това ще ви помогне да постигнете допълнителен успех.

Риби

За Рибите ще стане по-лесно да си взаимодействат с хората, затова финансовият успех най-често ще посещава онези представители на знака, които работят с хора и се опитват да намерят компромиси.

Експертите съветват само да намерят баланс между работата и почивката. Няма нужда да се гмурват с глава надолу в бизнеса или, обратно - да седят със скръстени ръце в очакване на финансов успех. Вселената ще помогне за значително увеличение на доходите на онези, които не стоят на едно място! /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

Коментирай

Баца гелуша

Баца гелуша 11.10.2021 16:38

Стига сте оптимизирали хората.тва нивга няма да се случи