logo

Това са зодиите с най-ниско либидо

Това са зодиите с най-ниско либидо

Астрологичният отпечатък, който звездите оставят върху хората, може да се проследи в най-различни области на живота

Човек не може да избира нито качествата, нито и чувствата си. Всичко това го получаваме от звездите.

Астрологичният отпечатък, който те оставят върху хората, може да се проследи в най-различни области на живота. Интимната сфера не прави изключение.

Разбира се, в любовните отношения не всичко е толкова просто: на предпочитанията и особеностите на всеки човек влияят и обществото, и възпитанието, и индивидуалните характеристики. Но влиянието на планетите не може да бъде изключено.

Някои зодиакални знаци са надарени с повишено либидо, а други могат да се похвалят с много по-скромни възможности. Днес от jenata.blitz.bg ще ви представим трите зодии с най-ниско либидо. 

Близнаци

Гледайки представителите на този зодиакален знак, човек може да си помисли, че сексуалният им живот е на изключително високо ниво. В действителност обаче нещата стоят по съвсем различен начин.

Въпреки че Близнаците обичат да флиртуват и да съблазняват, либидото им е доста скромно. Те не се отличават нито с чувственост, нито с пламенен темперамент и страст.

Как флиртуват различните знаци от зодиака

Близнаците не са против различните експерименти и новите усещания, но винаги остават някак далеч от процеса. Партньорът им често остава с усещането, че Близнаците винаги са фокусирани само върху себе си и чувствата си и игнорират половинката си.

Козирог 

Козирозите обичат реда и за тях всичко трябва да е с мярка. Това се отнася и за интимния им живот, в който задължително трябва да присъства ясно разписан план. 

Сексуалният потенциал на Козирога не е много висок. Въпреки това партньорът му ще се чувства винаги много добре. 

Представителките на тези 3 зодии са най-недостъпните жени в целия свят!

Козирозите са трудни за разбиране, защото крият емоциите и чувствата си, трудно им е да се разкрият дори пред най-близките си хора. Вродената студенина, методичност и спокойствие са основните признаци, характерни за този знак.

С други думи - най-добре изобщо не се надявайте на вълнуващи изненади или главозамайващи усещания от негова страна!

Рак

Най-емоционалните и чувствителни натури не достигат нивото на високо либидо, а се отличават с изключително скромни показатели. Работата е там, че при Рака емоционалната привързаност към партньора, чувството за сигурност и надеждност винаги излизат на преден план.

Тайната на щастието за всяка зодия

Те могат да дадат на половинката си море от нежни емоции, но ще я лишат от огън и страст. За този знак е много важно да отговаря напълно на нуждите и потребностите на човека до себе си, да чува одобрителни думи и да получава уверения, че е неотразим.

Ако Раците бъдат разбрани от половинката си, нощта с тях ще е повече от вълшебна! /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

rototeee

rototeee 28.10.2021 9:29

Таблетки, поправящи либидото при жените - http://tonzes.com/libidobg.htm Лично съм го ползвала и много ми помогна.