logo

Вълци единаци: Тези зодии са най-добре сами!

Вълци единаци: Тези зодии са най-добре сами!

Това са хората, за които важат с пълна сила думите: "по-добре сам, отколкото зле придружен"

Самотата плаши едни, но е изключително удобна за други. Астролозите разграничават 4 зодиакални знаци, за които е по-лесно да са сами, отколкото да бъдат в компания с някого.

Те знаят как да разчитат само и единствено на себе си и нямат нужда от никой друг, за да ги накара да се чувстват цели. 

Телецът е един от най-независимите и самодостатъчни знаци. Той е ясно изразен интроверт, който се справя добре без половинка. Това изобщо не означава, че той избира предпочита самотата, просто телецът подхожда внимателно към избора на партньор и създава връзка, само когато наистина обича.

Тлъсти пачки и много късмет за 4 зодии през юли

Този знак влиза във всяка връзка внимателно, претегляйки всички плюсове и минуси и внимателно подбирайки съмишлениците си. Телецът трудно приема критиката и несъгласието с неговата гледна точка, затова често избягва близката комуникация и дори предпочита да работи сам.

Козирогът е амбициозен и си поставя и доста амбициозни цели. Той често мисли, че именно отношенията му пречат да се движи напред с правилната скорост. Това не означава, че Козирозите са асоциални. Те обичат общуването, но в същото време имат нужда от лично пространство и периоди на самота.

Те избират половинката си внимателно и се фокусират повече върху комфорта, отколкото върху емоциите. Ако на Козирогът му е неприятно с даден човек, той ще прекара страхотно време сам.

Везните често се колебаят при вземането на решения, но не и в случай на забавление. Те обичат да живеят за своето собствено удоволствие и не са готови да жертват собствените си интереси в името на другите.

4 зодии да се готвят за съдбоносно лято, което ще промени живота им

Везните никога не започват връзки в името на това да не са сами -  за тях е много важно партньорът им да споделя своите възгледи и хобита. Ако намерят такъв човек, те се сближават без колебание. Ако съвпадението не се случи, те се чувстват чудесно сами със себе си.

Скорпионът понякога трябва да общува, но в по-голямата част от живота си е сам. Това не означава, че той прави всичко сам, просто не обича близката и честа комуникация.

Скорпионът обича да използва свободното си време за себе си. Дори когато се влюбва, няма нужда постоянно да бъде близо до обекта на страстта си. 

Ако разпознаете себе си или любимите си хора в тези описания, можете да сте сигурни, че желанието за самота е не само черта на характера, но и влияние на звездите./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Красимира Денева

Красимира Денева 07.08.2020 12:34

Много хитър начин за печелене на пари ..... :) Вселената си връща!!!!

111111

111111 09.08.2020 10:33

На вас има много да връща! Не пари, друго....