logo

Внимавайте много, ако имате връзка с някой от тези зодии! Толкова са непоправими, че не заслужават втори шанс!

Внимавайте много, ако имате връзка с някой от тези зодии! Толкова са непоправими, че не заслужават втори шанс!

Не всички връзки са перфектни и не всички отношения завършват с марша на Менделсон! Много хора са способни да простят на своите любими, но не всеки може да оцени подобно действие. 

Понякога хората, които обичаме, ни причиняват непоносима болка, но дори и в този случай се опитваме да им простим и да нормализираме отношенията си. Но често пъти да спасиш любовта е просто невъзможно, защото партньорът не спира да си играе с доверието ти!

Мненията по повод втория шанс са коренно различни. Някои хора смятат, че човек, който веднъж е предал любимия, не заслужава прошка, докато други са убедени, че всеки може да допусне грешка и всеки трябва да има право да получи втори шанс.

Най-красивите мъже и жени в зодиака са…

Астролозите твърдят, че някои зодиакални знаци не знаят как да се учат от грешките си и продължават да ги допускат отново и отново. И в този случай раздялата е най-добрият изход.  

Нека видим какво казват звездите по темата и да разберем представителите на кои зодиакални знаци заслужават втори шанс във връзката си. 

Овен

Всички знаем колко упорити са представителите на зодия Овен. Тези хора са твърдоглави и правят само това, което смятат за подходящо. Ето защо, ако Овенът се е променил или е извършил някаква лоша постъпка, го е направил напълно съзнателно, осъзнавайки много добре какви ще бъдат последствията. Този човек ще го направи и следващия път, защото неговата житейска философия е такава.

Бягайте далеч от тези 6 зодии, ще си изпатите жестоко

Никога няма да можете да обвините Овена в изневяра, дори ако го заварите с друг в леглото. Той винаги ще намери извинение, а накрая дори ще започне да ви обвинява, че сте го тласнали към изневяра!

Телец

Под знака на зодия Телец се раждат изключително съвестни личности. Тези хора се влюбват веднъж и завинаги и не искат да нараняват никого. Ако все пак изневери или причини някаква друга болка, той дълго ще страда от угризения на съвестта и ще побърза да си признае предателството.

Ако Телецът случайно реши, че заради поведението си не е достоен за любимия, сам ще заговори за раздяла. Като цяло, на Телеца може да се даде втори шанс.  

Близнаци

Близнаците са най-непредсказуемите личности в целия Зодиак и затова е много трудно да се каже със сигурност дали такъв човек трябва да получи втори шанс. Всичко зависи от това колко дълбоки са чувствата, които този човек изпитва.

Тези три зодии имат свръхестествени възможности!

Близнаците обичат разнообразието и затова интригите за тях не са нещо необичайно. Но ако наистина са привързани към партньора си, може да им бъде простен дори и такъв грях. Да, и самите те с цялото си сърце ще го докажат на половинката си. Но ако сте случили на повърхностен Близнак, който мисли само за себе си, неговото дяволско отношение към вас никога няма да се промени. На такъв човек е безполезно да се прощава! 

Рак

Раците са чувствителни личности, които проникват в любимия и се разтварят в него. А в това състояние по принцип не мислят за изневяра. Те много държат на връзките си и затова правят всичко възможно, за да не нарушат хармонията и да не загубят семейството си.

Единственото нещо, което трябва да знаете, е, че представителите на тази зодия са твърде податливи. Можете много лесно да им наложите волята си и да ги увлечете до такава степен, че да ги накарате да загубят разсъдъка си. И в това състояние Раците са способни на предателство. След подобни безумства те изпитват огромен срам и занапред няма да направят нищо подобно, затова и определено си струва да получат втори шанс.

Лъв

Лъвовете са прекалено своеволни и не са свикнали да се отказват от това, което желаят. Нищо чудно, че околните ги смятат за егоисти. Представителите на този знак са сладострастници и им е изключително трудно да устоят на плътските удоволствия, дори да осъзнават, че така ще наранят любимия си човек. 

Истински пожар: Никой мъж няма да забрави жена от тези 3 зодии

В същото време, Лъвовете не са свикнали да се извиняват, дори и да ги хванат в изневяра. Те само ще предложат на партньора си да приеме предателството като даденост и сам да реши дали си заслужава да се примири с поведението им, или да сложи край на връзката. Във всеки случай Лъвът няма да се промени. Щом го е направил един път, ще продължава да го прави! 

Дева

В живота на Девите трябва да цари пълен ред. И всичко, което може да наруши този ред, включително обидите, пренебрегнатите чувствата, предателството и изневярата, за тях е повече от неприемливо. Затова представителите на този зодиакален знак, които са свикнали винаги да контролират действията си, се стараят да не позволяват на партньорите си да се съмняват в тях.

Ако изневерят на любимия си човек, ще обвиняват само себе си и ще направят всичко, за да изкупят вината си и да измолят прошка. Девата е най-достойният зодиакален знак, който заслужава втори шанс.

Везни

По отношение на доверието и  вторият шанс, с Везните всичко е много трудно. Тези хора са отнасят с голяма любов към своите близки, стараят се да не ги обиждат и нараняват, но в същото време неудържимата им страст към плътски утехи непрекъснато ги тласка в чуждото легло.

Каръците на Зодиака! Тези 3 зодии са първенци по взимането на фатални решения

Везните никога няма да си признаят изневярата и дори да ги хванете в крачка, те ще си намерят хиляди извинения. И 10 шанса да им дадете, те никога няма да се променят, защото страстите, които бушуват в тях, са много по-силни от съзнанието им. Само вие можете да решите дали да се разделите с този човек завинаги, или да го приемете такъв, какъвто е!

Скорпион

Създавайки семейство, буйните и страстни Скорпиони се превръщат във верни партньори. Но те също са способни на предателство, защото сексуалните удоволствия са нещо, без което представителите на този знак не могат да живеят. Според тях флиртът и интимната близост са най-добрият начин да привлечеш вниманието към себе си.

Добре е да знаете, че често ще ви се налага да ги уличавате в изневери и по никакъв начин няма да можете да спрете похожденията им. Да дадете втори шанс на такъв човек е повече от безполезно. Той много бързо ще забрави обещанията си, макар че следващия път ще бъде възможно най-внимателен, за да не дава причини за съмнения на половинката си. 

Стрелец

Стрелците се стараят да не причиняват душевна болка на любимия си, но да се въздържат от изневери просто не е по силите им. Жаждата за флирт и страстта понякога ги завладяват толкова силно, че дори и самите те не разбират как са изневерили на любимия си. 

Как се целуват различните зодии?

Стрелецът е праволинеен и честен човек, който, след като извърши нещо лошо, веднага си признава. Той ще бъде искрен в покаянието си, но няма да може да гарантира, че отсега нататък повече няма да предаде човека до себе си.  Разбира се, възможно е да му се даде втори шанс, но няма никаква гаранция, че предателството няма да се повтори! 

Козирог

Представителите на този зодиакален знак са напълно подходящи за брак и семейство. Свързвайки живота си с човека, когото обичат, те ще му бъдат верни и ще изискват същото отношение към себе си. В допълнение, в живота на Козирога сексът определено не стои на първо място, благодарение на което той лесно успява да контролира действията си. 

Ако Козирогът извърши предателство, ще направи всичко възможно партньорът му да не разбере за това. В случай, че истината все пак лъсне на бял свят, той ще изложи мотивите си и ще се закълне, че ще се поправи. С две думи - на Козирозите може да се има доверие и определено заслужават втори шанс. 

Водолей

Управляемите от Уран Водолеи са твърде непредсказуеми не само за околните. Те не винаги си дават сметка за своите действия и не знаят какво ще направят в една или друга ситуация. Ето защо, дори след като е обещал тържествено, че няма да предаде своите близки, Водолеят може лесно да пристъпи клетвата си. 

5-те най-романтични зодиакални знака

Представителите на този зодиакален знак винаги се разкайват за лошите си постъпки, дори и да не го казват на глас. Те наистина заслужават втори шанс, макар че няма да могат да ви гарантират, че няма да ви предадат отново. 

Риби

Риби са чувствителни създания, които винаги се поставят на мястото на опонента си и въз основа на това действат. Естествено, те не искат да наранят своите близки и рядко изпадат в крайности, пресичайки линията на лоялността. Но и те биха могли да направят нещо, което би застрашило бъдещето на връзката им.

Важно е да знаете, че след всяко предателство Рибите са измъчвани от огромни угризения на съвестта. Ако са прегрешили много, те могат да решат, че не са достойни за партньора си.  На такива хора може да се даде втори шанс, те определено го заслужават./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай