logo

Знаете ли кои са 4 най-моногамни зодии

Знаете ли кои са 4 най-моногамни зодии

За тях верността към партньора не е бреме, а истинско щастие

Сексът и любовта вървят ръка за ръка. Е, не във всеки случай, но е по-добре когато това е така. Но замисляли ли сте се защо някои хора са верни на половинките си до гроб, а други кръшкат при първа възможност?

Е, според астролозите голяма роля в това дали един човек е верен или не играе зодията му. Именно заради това преди време от jenata.blitz.bg споделихме как кръшкат мъжете според зодията, а също така и как изневеряват жените от различните зодии.

Освен това от jenata.blitz.bg разкрихме и кои са седемте най-сексуалните представители на Зодиака. Сега от jenata.blitz.bg обаче ще посочим и кои са най-верните зодии. За тях моногамията не е бреме, а щастливо отдаване.

Според астролозите те са точно четири.

Ето кои са четирите най-верни зодии:

Рак
Раците са любители на семейните ценности и почитат да спазват традициите – в това число и да изпълняват обетите за вярност, важащи до живот. Те няма да се впуснат в безразборни сексуални връзки – предпочитат да са само с един човек, с когото да изградят сериозна връзка. В любовта те дават всичко от себе си.

Мъжете от тези 3 зодии са най-верните съпрузи

Козирог
Това е един от най-лоялните и честни представители в Зодиака. Козирогът не възприема изневярата, няма да прости такава и именно заради това и никога не би причинил подобно нещо на половинката си. Но знайте, че те очакват същото в замяна.

Лъв
Царственият Лъв предпочита искрена, сериозна и трайна връзка. Представителите на тази зодия няма да въртят любов с няколко души наведнъж, защото за тях това е допълнителна загуба на време и енергия. Решат ли, че ще са с някого, то те ще направят всичко, за да го ощастливят – във всеки един аспект.

Кои са най-верните жени в зодиака

Дева
Те са перфекционисти – във всяко едно отношение, които приемат всичко много сериозно. И дори в романтичните си връзки са такива – идеалисти до последно. Те винаги искат да бъдат по-добри и по-добри. Никога няма да разочароват човека до себе си и ще му бъдат верни до гроб, но очакват същото в замяна. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Водолей

Водолей 07.05.2021 0:41

А водолея?

Водолей  ??!

Водолей ??! 08.05.2021 9:56

От него нищо не става