logo

21-годишната Сара с ужас установи, че е побеляла за една нощ, а днес... СНИМКИ

21-годишната Сара с ужас установи, че е побеляла за една нощ, а днес... СНИМКИ

След 15 години мъки тя решила, че е прекалено изморена за този непрекъснат процес и е готова да спре да крие недостатъка си

Всеки човек има нещо специално във външността си, което ги отличава от околните. Някои се гордеят с него, други се опитват да го прикрият, а трети правят опит след опит да го коригират по някакъв начин. 

Но едно е, когато сте родени с тази особеност, и съвсем друго, когато тя се стоварва като гръм от ясно небе в най-неподходящия момент.

Точно такъв е случаят и на американката Сара Айзенман от Седона, Аризона. Една сутрин, когато е на 21 години, тя се събужда и с ужас установява, че косата й вече е сива!  

Младата жена била шокирана от промяната, но преди да потърси причината, трябвало да намери начин да скрие необичайния за възрастта си недостатък. Така започнал дългият и тежък път на боядисването.

Стеф преживя тежко загубата на баща си и стана 170 кг.! Три години по-късно е неузнаваема и всички мъже въздишат по нея (СНИМКИ)

Тъй като предишният цвят на косата на Сара бил много тъмен, се наложило да използва доста агресивни бои. За скъпи процедури в салоните американката нямала пари и се налагало да се разкрасява в домашни условия. 

В началото тя живеела в панически страх, че някой ще забележи посивелите й коси и непрекъснато се боядисвала. Но след като станала майка и върху главата й се стоварили куп грижи и задължения, боядисването постепенно минало на втори план.

Между другото, Сара започнала да се чувства по-спокойна. 

Помните ли живата Барби? Няма да познаете Валерия, след като излезе от образа на кукла (СНИМКИ)

И така след 15 години мъки, когато навършила 37 години, тя решила, че е прекалено изморена за този непрекъснат процес и е готова да спре да крие недостатъка си. Мъжът и децата й веднага подкрепили решението й.

Една част от приятелите й също го приели. Друга обаче не били много съгласни с него. 

В началото, разбира се, било много трудно, защото боята няма как да се измие просто така и трябва да измине доста време, докато косата порасне. А през цялото това време в главата приличаш на странна картина.  

Сара обаче била твърдо решена да стигне докрай и да се освободи от оковите на боите. А когато сивите й коси пораснали, всички останали като поразени от новия вид на Сара, чиято коса засияла в цветовете на благородното сребро.

Оказало се, че тъмните пигменти, с които години наред боядисвала главата си, унищожавали уникалната красота на сивите коси, които преливали и блестели на слънчевата светлина, различните им отенъци я правели да изглежда повече от уникално! 

Всички изгубиха ума и дума по сексапилното тяло на 51-годишната Лаура! Горещи СНИМКИ

"Прекрасно осъзнавам, че за много хора косата ми е предизвикателство. Всеки път, когато излизам на улицата, получавам много комплименти, случайни, а понякога и изпиващи погледи. 

Хората искат да докоснат косата ми. Някои го правят с известна доза опасение, а други с искрен възторг", споделя Сара. 

"Въпреки това чувствам, че не всички харесват косата ми и не всеки иска да го изпита върху себе си. Най-хубавото е, че мненията на другите изобщо не са от значение! Чувствам се напълно свободна!", признава тя. 

Днес Сара е на 44 години и през последните седем години не е докосвала боя. За сметка на това се чувства по-млада и по-секси от всякога!

Съпругът й Ханан е във възторг от външността й. Неговата коса също е побеляла и заедно изглеждат много елегантно и хармонично.

Като писател американката решава да сподели опита си с други жени, защото дори косата да започне да посивява в обичайната за това възраст, всяка дама се нуждае от доза кураж, за да приеме себе си и да започне да се гордее с новия си цвят.

Нереална красота! 57-годишна шеговито имитира снимките на щерка си, а стана звезда в Инстаграм (ГАЛЕРИЯ)

"Чувствам косата си като символ на естествената красота и свободата.

Благодарна съм за всяка роля, която мога да изиграя, помагайки на жените да разберат колко удивителни са в действителност, колко пълноценен и вълнуващ може да бъде животът и как можем да се обединим и да се подкрепяме взаимно във всичко това", казва още Сара. 

Тя не може да си обясни защо в днешното съвременно общество жената става невидима по време и след менопаузата. Според нея обаче това е най-доброто време да се влюбиш в себе си и да се научиш да даряваш красотата си на света.  

Всички се подиграваха на дебелата Джоана, но накрая тя ги накара да съжаляват (СНИМКИ)

Тези, които нямат време да четат книгите на Сара, просто могат да разгледат снимките профила й в Инстаграм. Гледайки трансформацията й през годините, ще повярвате на думите й, че сега се чувства по-млада и енергична от всякога! /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай