logo

Дебелана умря от срам, мерейки булчинската си рокля и до сватбата бе неузнаваема СНИМКИ

Дебелана умря от срам, мерейки булчинската си рокля и до сватбата бе неузнаваема СНИМКИ

В пълно отчаяние Али избягала от салона и решила твърдо до най-важния ден в живота си да свали 40 килограма

29-годишната Али  Бух от Милуоки, Уисконсин, никога няма да забрави унизителния момент, когато най-накрая открила булчинската рокля на мечтите си, но консултантката в магазина заявила на всеослушание, че няма да се побере в нея и я завела в отдела с големи размери.

Точно този оскърбителен случай обаче станал първата стъпка към нейната невероятна трансформация, пише 7News.com.

Диета от 1985 г. помогна на 54-г. жена да свали 68 кг. СНИМКИ

В пълно отчаяние Али избягала от салона и решила твърдо до най-важния ден в живота си да свали 40 килограма. Оказало се, че отслабването не е толкова трудно. Дори след като изпълнила плана си, младата жена решила да не спира дотук и днес е неузнаваема. 

"Когато отидох в магазина за рокля, бях неуверена в себе си, но се надявах да ми провърви. Харесах една рокля, но продавачката я взе от ръцете ми и каза рязко: "Няма да ви стане, големите размери са в този ъгъл".

Жена тежеше 270 килограма. Отслабна, омъжи се, а сега е неузнаваема

Разбира се, знаех, че не съм слабичка, но когато непознат ти каже нещо толкова грубо, е ужасно неприятно. Този случай с консултантката подкопа самочувствието ми, коментарът й дълго време не излизаше от главата ми.

Беше ми много тъжно. Разбрах, че трябва да се променя. Дебела съм, но избирах рокля за моя специален ден и не исках хората да ме гледат и да забелязват само килограмите", разказва Али. 

Младата жена никога не е била слаба, а след раждането на първото си дете нещата с килограмите излезли извън контрол. На 23 години Али била самотна майка и тежала 120 кг. 

Когато преди няколко години започнала да отслабва, американката решила да записва всичко, което яде, изчислявайки съдържанието на калории. И с ужас осъзнала, че на ден може да приеме до 6000 килокалории!

Невероятно! Ето с каква диета Адел отслабна 45 килограма

"Преяждах. Хората ме осъждаха, че приемам по 6000 калории на ден, но те не осъзнават колко бързо се събират калории, освен ако не си записваш всичко. Ако не следиш какво вкарваш в тялото си, е толкова лесно да прекалиш", признава тя.

Али изключила захарта и въглехидратите от менюто си. И така, постепенно намалявайки количеството на порциите, успяла да ги вкара в норма. Килограмите също започнали да си отиват бавно. 

"Мозъкът ми не позволяваше да хапна само едно нещо. Бих изяла цяла торта, след това да се почувствам виновна и после да изям още една. Това беше цикъл. Имах нужда от план", добавя американката. 

Тя спря да яде 4 продукта и отслабна със 70 килограма (СНИМКИ)

Преди да реши да се вземе в ръце, Али закусвала с шоколадови вафли или мъфини, на обяд похапвала пица и гризини, а на вечеря -  пица, хамбургер и пържени картофи. Глада си младата жена залъгвала със чипсове и сладкиши. 

Днес не закусва. Сутрин си позволява само черно кафе. На обяд се храни с пиле и салата, а за вечеря избира хамбургер без питка с ниско съдържание на въглехидрати и брюкселско зеле. А чипсовете и сладкишите между основните хранения е заменила с чушки, ядки, яйца и плодове.

Така до сватбата Али успяла да свали 38 килограма. А в шивашкото ателие никой не бил готов за трансформацията й. Първоначално се опитали да стеснят булчинската й рокля, но се оказало невъзможно да се премахнат цели 40 сантиметра, които Али загубила от талията си.

"Бях поръчала рокля 22-ри размер, а сега бях размер 10", казва бившата дебелана. 

Българската диета топи килограмите само за 2 седмици

Тогава американката отново отишла в булчинския салон, от който започнало всичко, и си избрала рокля, която преди дори не би посмяла да погледне.  

"Бях толкова уверена в този ден! За първи път исках хората да ме гледат. Гледайки старите си снимките, не спирам да се гордея колко много съм се променила. Щастлива съм, че си купих нова рокля, за да покажа на гостите новото си тяло", споделя младата жена.

Лесна диета с бира, с която за нула време ще влезете в един размер по-малки дънки

Но дори и след като предизвикала фурор на сватбеното си тържество, тя не спряла да отслабва. Още повече физическо натоварване, по-малко нездравословна храна и резултатът не закъснял.

Али свалила още 22 кг и с удоволствие споделя с последователите си в мрежата как го е постигнала. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!