logo

Лесна диета с бира, с която за нула време ще влезете в един размер по-малки дънки

Лесна диета с бира, с която за нула време ще влезете в един размер по-малки дънки

Резултатите от тази система на хранене до голяма степен зависят от скоростта на метаболитните процеси

При много дами мисълта да се подложат на диета предизвиква душевна тревога и печал. И в това няма нищо изненадващо! Все пак кой иска да забрави за всички радости на живота, било то и за съвсем кратко време!

Животът ни е поредица от празници и ярки събития, много от които са придружени с весели пиршества с много алкохол. А спазваме ли някаква диета, не можем да пием, защото всички хранителни режими изключват спиртните напитки. 

Всички, освен една - бирената! И днес от jenata.blitz.bg ще ви разкажем малко повече за принципите на тази система на хранене! 

Бирата е склад на витамини и микроелементи. Напитката съдържа витамини от група В (така наречените витамини на красотата), които са отговорни за състоянието на стените на кръвоносните съдове и еластичността на кожата.

Мързеливата диета ще ви стопи без да правите нищо!

Благодарение на тях кожата не увисва при рязко отслабване, а внимателно се стяга.

Също така, бирата съдържа калий, калций, магнезий, мед, цинк, селен и други полезни минерали. Горчивите добавки от хмел пък предотвратяват стагнацията на жлъчката и дори намаляват нивата на холестерола в кръвта. И не на последно място, напитката има диуретичен ефект. 

Литър бира съдържа около 400 ккал., т.е. със 100–150 ккал. по-малко от съответното количество мляко. Между другото, т.нар. бирено коремче не се дължи на консумацията на самата напитка, а на голямото количество мезе под формата на ядки, крекери, и риба, които поглъщаме с нея.

Невероятно! Ето с каква диета Адел отслабна 45 килограма

Те,  разбира се, са вкусни, но много калорични, задържат водата в организма и влияят негативно на метаболизма. Да не забравяме и факта, че самият алкохол възбужда апетита.

Основни принципи на бирена диета:

пийте по литър жива бира със стайна температура дневно

изключете захарта и солта от менюто си

през деня трябва да изпиете поне 2 литра билкови отвари или чиста вода 

по време диетата е позволено да пиете веднъж-два пъти дневно по една малка чаша кафе, както и да се поглезите 2-3 пъти с парче шоколад (не повече от 30 гр. на ден) 

Всички полудяха по „Медената диета“, която прави чудеса

правете упражнения всеки ден и ходете на чист въздух поне 2 часа. 

Бирената диета не трябва да се спазва повече от 7 дни. В противен случай може да навредите на организма си. Може да се подложите на същия режим не по-рано от месец, след като сте го приключили. 

Резултатите от тази система на хранене до голяма степен зависят от скоростта на метаболитните процеси. Придържайки се към нея, мъжете могат да загубят 5 кг. от теглото си, а жените - около 3-4 кг.

Бирената диета е противопоказна за бременни и кърмещи жени, за хора със заболявания на стомашно-чревния тракт, на жлъчния мехур и черния дроб, с метаболитни нарушения, със заболявания на ендокринната система и с онкологични заболявания.

Диета чудо топи 18 килограма само за 2 седмици

На подобен режим не е добре да се подлагат и хора, които взимат лекарства, които не трябва да се смесват с алкохол и младежи до 21-годишна възраст.

Тази диета не изключва алкохолната бира, но е по-добре, разбира се, тя да бъде заменена с безалкохолна. В литър алкохолна бира се съдържа 30-50 грама етанол, който не носи никаква полза за организма. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай