Дебеланка се превърна в секси мадама и разкри тайната си СНИМКИ

Дебеланка се превърна в секси мадама и разкри тайната си СНИМКИ

През целия си живот 28-годишната Дилс Лий се борела с излишните килограми

Млада австралийка, която страдаше от проблеми с теглото, свали 24 килограма за по-малко от година благодарение на новия си навик, съобщава News.com.au.

През целия си живот 28-годишната Дилс Лий се борела с излишните килограми. 

"Винаги съм се чувствал като голямо дете. Като тийнейджър разбрах, че ям същата храна като всички останали, но аз напълнявах, а те - не", оплака се тя.

С това смути Джей Ло сваля 5 кг. за 3 дни

Дилс изпробвала много диети, опитала да води активен начин на живот, но въпреки това продължавала да пълнее. Накрая решила да потърси медицинска помощ.

А след години изследвания била диагностицирана с инсулинова резистентност и хормонален дисбаланс. 

Заради здравословните си проблеми Лий дълго време не успявала да влезе във форма и така към юли 2023 г. вече тежала 87 килограма.

Заради теглото си всеки ден се будела в лошо настроение и не можела да се наслади на живота. Непрекъснато се притеснявала от тялото си, но не можела да намери сили да се промени.

Един ден обаче попаднала на публикация в социалната мрежа, посветена на активния начин на живот. Там се казвало, че ако в една двойка само единият от партньорите е активен, той ще живее със седем години по-дълго от половинката си.

Секс и отслабване: Да, но само с тези 5 горещи пози 18+

"Това наистина ме изплаши, защото съпругът ми е много активен човек. Страхувах се от мисълта, че няма да съм наоколо, защото не се грижех за себе си и тялото си", признава Лий.  

Така жената решила да се движи повече и започнала редовни разходки с приятелка. Съвсем скоро дошли и резултатите - излишните килограми започнали да изчезват. 

По-късно се записала на фитнес и започна да тренира по няколко пъти седмично. 

За шест месеца успяла да свали 17 кг., но след това сякаш заседнала в плато и не можела да отслабне повече. Затова и решила да се консултирала с диетолог.

105-кг. майка свали 39 кг. за отрицателно време и разкри тайната си

Благодарение на помощта на специалиста, започнала да спазва диета с ниско съдържание на въглехидрати и високо съдържание на протеини, която също дала резултати. Така за по-малко от година австралийката успяла да свали цели 24 килограма.

Сега Лий е по-щастлива и по-здрава от всякога. "Станах психически издръжлива и чувствам, че мога да се справя с безпокойството", казва тя.

Младата жена съветва всички, които искат да отслабнат, да си намерят активно занимание, което им допада. Това, по думите й, ще помогне да се върнат във форма без особени усилия. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

 

 

Коментирай