Секс и отслабване: Да, но само с тези 5 горещи пози 18+

Секс и отслабване: Да, но само с тези 5 горещи пози 18+

Може да съчетаем интимните ласки с упражнения и ефектът наистина ще е „УАУ“

Мнозина от нас не обичат да тренират – други пък са страстни спортуващи. Но общото между тях е… сексът. Да, точно така!

Без значение в каква форма се, какво е физическото натоварване в ежедневието ни, то интимните ласки са обичани от всички ни.

Именно заради това сега от jenata.blitz.bg ще зарадваме и спортистите и мързеливците със страхотна секс новина! Оказа се, че има как да съчетаем интимните ласки с упражненията!

Трябва да знаете, че интимната близост едва ли ще замени тренировката, но е напълно способна да засили ефекта от спорта.

Изглежда, че сексът е много енергоемко занимание, но по някаква причина дори хората с много активен интимен живот могат да останат пълни. Те (а и не само) се питат: „Ако интимността не може да замени диетата и тренировката, то може ли с помощта на секса поне да тренираме мускулите?“.

Сексолозите и треньорите са категорични в отговора, а той е – „Да!“. Но по думите им трябва да знаете някоя и друга хитринка.

Важно е да изберете правилната секс поза: в повечето случаи само мъжът се напряга физически по време на секс, което означава, че трябва леко да промените обичайните сценарии.

Именно заради това от jenata.blitz.bg предлагаме да обърнете специално внимание на тези пет секс пози, с които здравата ще се изпотите в леглото.

Ето кои са те:

Крака на раменете
Легнете по гръб, хвърлете краката си върху раменете на мъжа и след това сами повдигнете бедрата си. Накарайте партньора си да ви държи пищялите. В тази позиция коремът и гръдните мускули се напрягат, а ръцете и раменете на партньора се тренират.

Кучешки стил по нов начин
Само един нюанс ще превърне познатата поза във фитнес тренировка: за да направите това, партньорът трябва да повдигне краката на половинката си, така че тя да може да поддържа телесното си тегло само на ръцете си. 

Този вариант на добре познатата поза е по-забавен от обикновения. А и така човек тренира корема, бицепса и ръцете си.

Спасителна шамандура
Тази позиция изисква отлична физическа форма, но си заслужава: партньорката обвива краката си около бедрата на мъжа, а той, изправен, я държи в ръцете си. За да се движите в тази позиция, трябва да напрегнете всичките си мускули. Като бонус ще получите разнообразие и стегната фигура.

Обратна каубойка
В горната позиция на момичето можете да използвате повече мускули, ако обърнете гръб към партньора си. За да правите движения, ще трябва да използвате не само краката и бедрата, но и корема, ръцете и задните части.

Горещи прегръдки
За тази позиция и двамата партньори трябва да паднат на едно коляно с ръце около раменете си. В тази поза мускулите на предната повърхност на бедрата, задните части и корема работят енергично.

Но все пак…
Опитайте се да не мислите за секса като за фитнес. То трябва да остане само средство за получаване на удоволствие, в противен случай скоро ще започнете да го избягвате като усилени тренировки. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!