logo

Как бързо да отслабнем до лятото, диетолог разкри тайната

Как бързо да отслабнем до лятото, диетолог разкри тайната

Оказа се, че има много точен начин, благодарение на който бързо ще изгубим излишните килограми

Лятото наближава с пълна сила. През изминалата година, която бе изпълнена с редица карантини и затваряне на фитнесите мнозина обаче изгубиха стегнатата си форма. Именно заради това наближаващите топли месеци и идеята за плаж, басейни, бански и оскъдни облекла може да ужаси мнозина.

Диета чудо топи 18 килограма само за 2 седмици

Но, спокойно – не се отчайвайте, ако ви тормозят няколко излишни килца. Оказа се, че има много лесна тайна, благодарение, на която можем да отслабнем до началото на лятото. А сега от jenata.blitz.bg ще разкрием каква е тя.

Тайната на бързото отслабване без диета и спорт е разкрита

Според диетолога Алена Баредо има „правилен“ начин, благодарение на който ще сме отново слаби до лятото. 

Според нея не бива да се подлагате на експресни диети, тъй като те могат да повлияят негативно на метаболизма и синтеза на хормоните за изгаряне на мазнини.

Диетата на балерините прави чудеса! Тайната се крие в...

Експертът отбеляза, че е по-добре да започнете с просто намаляване на калориите. Така че, на вечерята трябва да се обърне специално внимание. Баредо съветва да я планирате за по-ранен час (да речем към 18 часа, но не по-късно от 20 часа) и да добавите повече зеленчуци и постни протеини към нея. 

„Тогава теглото постепенно ще намалява, което ще бъде правилно и благоприятно за тялото“, обобщи тя.

Специалистът също така поясни, че се препоръчва отслабване с не повече от 500 грама на седмица, тъй като бързата загуба на тегло може да доведе до допълнително наддаване на тегло в бъдеще (т. нар йо-йо ефект). / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай