logo

Кажете "сбогом" на целулита с тези 4 неща от ежедневието!

Кажете "сбогом" на целулита с тези 4 неща от ежедневието!

9 от 10 жени по някакъв начин се сблъскват с проблема наречен "целулит". Нека си го кажем направо - всеки от нас има целулит. Според статистиката само една от десет възрастни жени има късмет и никога не се е сблъсквала с "портокаловата кора" на бедрата или корема си. Появата на целулита зависи от различни фактори, но можете да се отървете от тези гънки с четири ефективни средства. И почти всички от тях са буквално пред очите ви.

Краставици

Тези зеленчуци трябва да се консумират възможно най-често - особено през лятото. Първо, те са богати на витамини, и второ, те спомагат за поддържането на естествен баланс на влагата в тялото, което е особено важно през лятото. И на трето място, маските от краставици в проблемните области помагат да се увеличи съдържанието на естествен колаген в кожата и почти веднага изглаждат целулита.

Кафе за пилинг

Кофеинът има способността да разширява кръвоносните съдове, а също така помага на тялото да обработва мазнините. Просто добавете кафето в любимия си крем или лосион - и пилингът е готов!

Водорасли

Таласотерапията е отлично средство за лечение на целулита. Йодът, който се съдържа в много водорасли, увеличава функцията на щитовидната жлеза и увеличаване на кръвообращението - и като резултат намалява целулит.

Но трябва да помним, че този метод е категорично противопоказан за тези, които имат някакви аномалии в щитовидната жлеза.

Желатин

Желе, мармалад и други продукти, съдържащи желатин - най-добрият деликатес за жените, които се грижат за красотата и здравето на кожата си.

Факт е, че желатинът стимулира производството на колаген, чийто дефицит е един от факторите, които провокират развитието на целулита.

Така че яжте повече мармалад и останете красиви и млади!/jenata.blitz.bg

Коментирай