logo

Красавица татуира очните си ябълки и се случи нещо ужасно СНИМКА

Красавица татуира очните си ябълки и се случи нещо ужасно СНИМКА

Когато Александра започнала да се оплаква от болки, "специалистът" й казал, че това е напълно нормално и че трябва да е така

Жителка на полския град Вроцлав Александра Садовска ослепя с едното око в резултат на процедура за оцветяване на очните ябълки. Преди четири години момичето, което тогава е било на 21 години, решило да татуира бялото на очите си в черно, следвайки примера на популярен полски рапър, който направил това през 2012 година.

Александра отишла при местния татуист, който бил майстор в областта, но, както се оказа по-късно, никога не е правил подобни процедури. Вместо специален пигмент, "специалистът" татуирал очните ябълки на момичето с обикновено мастило.

Тази жена не се е усмихвала от 40 години! Причината ще ви смае СНИМКИ

Когато Александра започнала да се оплаква от болки, "специалистът" й казал, че това е напълно нормално и че трябва да е така. Посъветвал я да приема лекарства за болки и компреси.

В резултат на това Садовска ослепяла напълно с дясното си око, а зрението на лявото й око било сериозно увредено. Във Варшавския център по микрохирургия на очите й обяснили, че процедурата е увредила зрението по необратим начин и момичето ще ослепее изцяло. 

Татуировчикът е изправен пред затвор за неволни тежки телесни повреди, но в същото време той продължава да работи в салона за татуировки и не признава вината си. Жертвата също изисква обезщетение в размер на 1,5 милиона злоти (25 милиона рубли)./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

danail54

danail54 19.09.2020 14:56

тъпа патка

Mickey Mouse

Mickey Mouse 22.09.2020 8:01

Negramotna typachka !