logo

Момиче свали 200 килограма, но възникна нов огромен проблем

Момиче свали 200 килограма, но възникна нов огромен проблем

Девойката прецени, че здравето й е много по-ценно и реши, че ще даде всичко от себе си, за да се отърве от излишните мазнини

Едва 24-годишна красивата Амбър Рахи тежеше внушителните 300 килограма. Момичето буквално бе зависимо от храна.

Обстоятелствата обаче я принудиха да промени драстично начина си на живот и да се превърне от грозното пате в един красив лебед. Как обаче Амбър успя да свали грандиозните 200 килограма? Ще ви разкрием в следващите редове. Ще ви разкажем и какво шокиращо нещо я споходи веднага, след като тя се отърва от тях.

Жена тежеше 270 килограма. Отслабна, омъжи се, а сега е неузнаваема

Заради наднорменото си тегло жителката на Орегон вече не можеше да се движи сама и се налагаше да се придвижва чрез специализирана електрическа инвалидна количка. Именно поради тази причина Амбър се върна обратно при семейството си, защото вече нямаше как да се грижи сама за себе си.

Освен това Амбър получи инфекция и се разболя тежко. Девойката прецени, че здравето й е много по-ценно и реши, че ще даде всичко от себе си, за да отслабне.

Без усилия: 5 трика за бързо отслабване

Първата стъпка към успеха бе участието й в програмата „С тегло над 300 килограма”. Специалистите в проекта помогнаха на 24-годишната американка да свали доста килограми, а след това й направиха специална коремна операция. Крайната победа обаче все още беше далеч. З да се избегнат усложнения, Амбър трябваше да губи по 10 килограма всеки месец.

6 съвета за отслабване без стрес или ограничения

Хранейки се правилно тя успя да постигне резултат от минус 8 килограма всеки месец и след време се подложи на повторна операция.

Съвременната медицина е в състояние да направи истински чудеса, но без упоритостта на Амбър, всичко щеше да бъде напразно. Половин година по-късно Амбър бе свалила още 42 килограма. След малко повече от година тя загуби още 143 килограма.

Всички се влюбиха в Скандинавската диета, която прави чудеса (СНИМКИ)

Това е истинска победа. Тук обаче се появи огромен проблем, който меко казано шокира решителната девойка. Кожата й просто овисна. Без да има с какво вече да бъде запълнена. Тогава Амбър осъзна, че адът с операциите не е приключил и, ако иска да бъде красива, ще се наложи да се подложи още една, иначе просто ще ходи по улиците и ще прилича на огромен Шар Пей.

Диетата на балерините

Благодарение на поредната интервенция Амбър се отърва и от излишната кожа, а след това имаше дълъг и труден период на възстановяване. След като видя обаче фигурата си след няколко месеца в огледалото, тя осъзна, че всички усилия са си стрували.

Сбогувайте се бързо и лесно с излишните килограми с тази проста ябълкова диета!

Амбър обаче дори не планира да спира и да се задоволи с постигнатия резултат. Момичето се придържа към режим на здравословно хранене, редовно спортува и посещава психолог. В крайна сметка много често проблемът с излишните килца е най-вече в главата ни, не мислите ли?/jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!