logo

Жена тежеше 270 килограма. Отслабна, омъжи се, а сега е неузнаваема

Жена тежеше 270 килограма. Отслабна, омъжи се, а сега е неузнаваема

Поради критичното си наднормено тегло, жената се придвижвала много трудно

Наталия Руденко добива популярност преди година, след участието си в предаването „Нека говорят”. Щом се качила на кантара по време на ефир всички разбрали, че тя тежи 270 килограма, въпреки своите 36 години.

Мъжът й я заряза заради слаба красавица, днес жестоко съжалява СНИМКИ

Поради критичното си наднормено тегло, жената се придвижвала много трудно дори само из дома си.

Във входа й нямало асансьор, тъй че Наталия много рядко излизала от вкъщи. Отдавна тя забравила за разходките по улицата и прекарвала все повече време да гледа през прозореца от спалнята. Тя наблюдавала щастливите хора, които минавали покрай сградата й всеки ден и се надявала, че някога ще успее да си върне нормалния живот.

Съседите на Наталия се притеснявали, че тя може да пропадне и някой път просто да се озове на долния етаж.

Саманта свали 32 кг. с много странна диета и сега всички въздишат по нея СНИМКИ

Проблемът с наднорменото тегло преследвал жената още от детството й. През целия си живот тя се подлагала на десетки диети и какви ли не тренировки, но нищо от това не й помогнало.

Положението станало критично след брака и първата й неуспешна бременност. За няколко години теглото на Наталия скочило от 150 кг. До 230 кг. Тялото й искало все повече и повече храна. В един момент Наталия усетила, че може да изяде цяло пиле на едно ядене и дори да не се чувства достатъчно сита след това.

Това упражнение ще ви дари с мечтаната тънка талия и плосък корем само за дни ВИДЕО

Тя решила да стане част от тв предаването, защото осъзнавала, че има нужда от помощ. Без да сдържа сълзите си Наталия помолила експертите да направят нещо за нея и да я избавят от излишните килограми.

На фона на тъжната й история, съпругът й нахлу в студиото и й предложи брак отново и то пред цялата страна. Със сълзи в очите тя приела.

Година по-късно тя отново се появи пред камерите, а всички останаха шокирани от това, което видяха.

Каквото и да правите, никога няма да отслабнете, ако не ви достига този витамин!

С помощта на специалисти за една година Наталия успяла да се отърве от почти 100 килограма. Тя се появи в ефир абсолютно преобразена. На лицето й блесна усмивка, а с новите си килограми Наталия вече се придвижва много по-свободно.

Историята й обаче не приключва тук. Пътят й ще е дълъг и труден. Тя обещава да се отърве от още поне 100 килограма. След това тя се надява да изпълни другата си мечта – да дари живот, като роди дете./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!