logo

Смърт за красотата: 7 навика, които ще ви състарят бързо

Смърт за красотата: 7 навика, които ще ви състарят бързо

Солариумът или изкуственият тен влияе неблагоприятно върху състоянието на кожата, унищожавайки еластичността и колагена

Много жени не предполагат как провокират лоши процеси в тялото си. Дамите често се подлагат на разкрасителни процедури, които не винаги са толкова полезни, колкото си мислят. 

Тук сме събрали няколко сигурни убиеца на младостта, които ще ви накарат да се сбръчкате по-бързо, отколкото ви се иска. 

Тази маска от две вълшебни съставки ще направи чудеса с кожата ви

Солариумът или изкуственият тен влияе неблагоприятно върху състоянието на кожата, унищожавайки еластичността и колагена. Кожата става суха и отпусната.

Захарта унищожава микроелементите на „красотата“. Не е чудно, че се нарича бяла отрова. С нейната помощ в организма се образуват AGEs или крайни продукти на гликиране и те са ключов фактор за стареенето на организма.

Алкохолът веднага превръща всички приети в организма въглехидрати в захар, а за захарта вече говорихме

Тази вълшебна маска за лице е истински натурален ботокс! Изпробвайте я и ще се откажете завинаги от скъпите козметични процедури.

Топлата вода не освежава като студената и води до дехидратация. Мит е, че помага за почистване на порите. Топлата вода е директен път към сухата, увиснала кожа.

Възглавницата трябва да е плоска и мека, в противен случай сутрин ще се събудите с подуто лице и торбички под очите, а след някой друг месец и с бръчки.

Маската на Шехерезада изглажда бръчките като с вълшебна пръчица, а кожата...

Ниската физическа активност или липсата на физически упражнения провокира стареенето на кожата и влошава общото състояние на организма. Тъй като кръвообращението се забавя по време на заседналия начин на живот, важните микроелементи не достигат до кожните клетки и влошава състоянието ви.

Емоциите са много лоша игра за жените, защото с активните изражения на лицето, бръчките се изрязват и остават завинаги в ъглите на очите и назолабиалните гънки.

Малко повече равнодушие не вреди в поддържането на перфектна кожа на лицето. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай