logo

Стеф преживя тежко загубата на баща си и стана 170 кг.! Три години по-късно е неузнаваема и всички мъже въздишат по нея (СНИМКИ)

Стеф преживя тежко загубата на баща си и стана 170 кг.! Три години по-късно е неузнаваема и всички мъже въздишат по нея (СНИМКИ)

Жителка на британския град Билингам успя да свали половината от теглото си, впечатлена от успехите на майка си. 24-годишната Стеф Сайкс признава, че винаги е страдала от наднормено тегло, но е спряла да се контролира след внезапната смърт на баща си през 2015 година.

Британката преживяла много тежко загубата. Тя се затворила в дома си, не искала да излиза никъде и да се вижда с приятелите си и не спирала да се тъпче с храна.

„Превърнах се в отшелник. Бях нещастна, беше ми много трудно, спрях да се грижа за външността си.

Животът ми загуби смисъл. Мислех си: на кого му пука, че съм толкова дебела?”, разказва младата жена. Момчето, с което била по това време, не й помогнало по никакъв начин.

Стеф приемала около 5 000 калории дневно и почти не се движела, спяла до 14 часа и гледала сериали до малките часове. След две години вече тежала 171 кг. и носела дрехи размер XXXL.

Млада британка тежеше 99 килограма, но реши да се включи в благотворителен флашмоб! 6 месеца по-късно е направо неузнаваема (СНИМКИ)

Майка й Карън се притеснявала много от начина на живот, който води и започнала да се тревожи, че заради наднорменото тегло Стеф може да си отиде много млада. И решила самата тя да се запише на фитнес с надеждата, че дъщеря й ще последва примера й. И така станало. Впечатлена от успехите на майка си, само след месец Стеф се присъединила към нея. Младата жена рязко променила начина си на живот, преминала към здравословна храна и се разделила с приятеля си.

Историята на Елизабет: Искат ме мъже, от които преди слушах само оскърбления! Сега ги унижавам аз... (СНИМКИ)

Стеф успяла да свали 76 кг. Сега тежи 85 кг. и вече се побира в дрехи размер M. „Чувствам се по съвсем различен начин.

Преди можех да си намеря дрехи само в интернет, а от къщи излизах, само за да отида до мама, където, както и у дома, само лежах на дивана. И до този момент не мога да повярвам, че жената, която виждам в огледалото, всъщност съм аз”, признава британката.

Чудо! Анна Семенович на 38 отслабна като момиченце, но феноменалният ѝ бюст е непокътнат (СНИМКИ)

Единственото нещо, което й пречи да се гордее с резултатите си, са 6-те килограма кожа, останала след отслабването. Операцията по отстраняването й струва 20 000 паунда, като в цената не влиза задължителната застраховка.

Младо момиче свали 28 кг., без да прекара и секунда във фитнеса! Вижте каква е тайната й (СНИМКИ)

Стеф се нуждае и от операция на гърдите и ръцете.

„Искам отново да ходя на срещи и да не се налага да обяснявам, че под дрехите си имам прекалено много излишна кожа”, добавя тя. /jenata.blitz.bg

Коментирай

w W w. еКiРi365. сом

w W w. еКiРi365. сом 28.11.2018 1:05

w W w. еКiРi365. сом --- Мъжки -- Женски и Детски !

jiyposuyasue

jiyposuyasue 28.02.2019 22:56

[url=http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/]Prednisone Without Prescription[/url] Prednisone http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/