logo

Млада британка тежеше 99 килограма, но реши да се включи в благотворителен флашмоб! 6 месеца по-късно е направо неузнаваема (СНИМКИ)

Млада британка тежеше 99 килограма, но реши да се включи в благотворителен флашмоб! 6 месеца по-късно е направо неузнаваема (СНИМКИ)

Млада британка успя да свали 30 килограма за 10 месеца. През 2017 година 22-годишната Дион Мейн решила да се включи в благотворителния флашмоб Go Sober October. Тогава тежала 99 килограма и редовно употребявала алкохолни напитки. Всеки ден след работа изпивала по една или две чаши вино, а на партитата през уикендите – около 5 литра сайдер.

Мейн успяла да издържи близо месец, без да близва алкохол и с учудване открила, че е смъкнала цели 3 кг. Момичето много се зарадвало, но в момента, в който се върнало към нормалния си начин на живот, пак започнало да качва килограми. Няколко месеца по-късно, през януари 2018 г., тя решила пак да се подложи на експеримента. Този път обаче се отказала и от вредната храна, която обичала да похапва и се записала на фитнес.

Проста диета със сини сливи, с която за броени дни ще се превърнете в стройна фиданка

„Отказах се от алкохола, внесох малки корекции в начина си на хранене и започнах редовно да ходя в залата. Не броях калориите, просто спрях да си поръчвам готова храна и започнах да готвя. Хората си мислят, че ако искат да отслабнат, трябва да ядат само салати, но аз почти не съм яла салати, а постигнах целта си”, обяснява Дион.

Първоначално тренировките й се отразявали много тежко, но сега Мейн обожава да ходи в залата и прекарва там по около 6 часа седмично.

Всички се влюбиха в Скандинавската диета, която прави чудеса (СНИМКИ)

Към днешна дата 22-годишната британка тежи 69 кг., а дрехите й вече не са 50-и размер, а 40-и. Тя признава, че загубата на излишните килограми й е помогнала да придобие по-голяма увереност в себе си.

Млада журналистка се подложи на популярна диета от 70-те! 3 дни живя на вино и яйца, но вместо щастие и красота, получи... (СНИМКИ)

Докато отслабвала, тя се запознала с много специален мъж, който в момента й е гадже. Той също имал проблеми с килограмите и сега двамата пият алкохол само по празници. /jenata.blitz.bg

Коментирай

Elena

Elena 07.12.2022 8:54

Хапчета за отслабване - https://acaiberry900.lv Благодарение на тези малки капсулки отслабнах с цели 6 кг в първия месец, а в следващия с общо 4кг.