logo

Всички й се подиграваха, че е дебела, а сега само й завиждат ВИДЕО

Всички й се подиграваха, че е дебела, а сега само й завиждат ВИДЕО

Онлайн тормозът се отразил много лошо на самочувствието й, сдобила се и с комплекси, но излишните килограми не си отивали

Млада американка свали 40 килограма заради тормоз в мрежата и смая с резултата. Клипчета с постиженията си Наталия редовно качва в профила си в TikTok.

28-годишната жена споделя, че дълго време е била обект на онлайн тормоз заради наднорменото си тегло. Това се отразило много лошо на самочувствието й, сдобила се и с комплекси.  

Тя признава, че е правила няколко опита да се пребори с излишните килограми, подлагала се е и на вегетариански диети, но всичко приключило без успех.

Дебеланка се отказа от любимото си занимание и свали 50 кг. СНИМКИ

След всяка загубена битка изпадала в дупка и започвала да се тъпче още повече с пица, полуфабрикати и бисквити, като понякога калориите, които приемала на едно хранене, достигали 6 000. 

През 2019 г. обаче решила да промени живота си.

"Имах момент, когато "животът ми мина пред очите ми", когато не ми хареса това, което видях, и реших, че никога повече няма да погледна назад към пагубните си навици", казва тя и отбелязва, че точно това я е накарало да тръгне на фитнес и да започне да се храни правилно. 

Промяната дала резултат и само за година Наталия, която вече е личен треньор, свалила 40 излишни килограма.

@nataliamasterman #weightlossmotivation #weightlossglowup #weightlossinspo #weightlossjourney2022 #weightlossmotivation2022 #weightlosscheck #weightlosssuccessstory #weightlosstransformation #weightlossglowup2022 #weightlossmotivation2022 #weightlossmotivation2023 #2023weightlossjourney #2023weightlossinspo #greenscreen IVOXYGEN YOUNG KID Tiktok version ex -

Младата жена показва свои снимки преди и след трансформацията.

Диетолог посочи грешките, които ни пречат да отслабнем

На един от кадрите тя е бельо, преди да отслабне. По тялото й се виждат куп мастни гънки и целулит. На друго изображение позира пред камерата в тесни сини шорти и спортен сутиен. 

@nataliamasterman #weightlossmotivation #weightlossglowup #weightlossinspo #weightlossjourney2022 #weightlossmotivation2022 #weightlosscheck #weightlosssuccessstory #weightlosstransformation #weightlossglowup2022 #weightlossmotivation2022 #weightlossmotivation2023 #2023weightlossjourney #2023weightlossinspo #greenscreen original sound - davi

Интернет потребителите не крият изненадата си от трансформацията й. "Да, ти си кралица и изглеждаш страхотно", "Надявам се, че се гордееш със себе си", "Хората могат да те гледат с уважение", отбелязват те в коментарите си. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки