logo

4 приятелки все се шегуваха с приликата си! Истината обаче ги шокира СНИМКИ

4 приятелки все се шегуваха с приликата си! Истината обаче ги шокира СНИМКИ

Понякога и най-добрите дружки не подозират, че сходството им, видимо за околните, въобще не е случайно

Историите за събиране на братя и сестри, разделени в ранно детство, винаги звучат много вдъхновяващо. Когато узнаят за поредния сърцераздирателен случай, много хора неволно се замислят дали да не си направят ДНК тест и да оставят резултатите в общата база данни.

В края на краищата, кой знае, може би някъде там живее наш близък за чието съществуване дори не подозираме!

Между другото, често съдбата си прави големи шеги с хората и се случва кръвни роднини да живеят съвсем близо един до друг. Понякога дори са много добри приятели и не подозират, че тяхното сходство, видимо за околните, въобще не е случайно.

Точно в такава ситуация са се оказали и тези момичета, които си приличали като две капки вода.

Историята на 50-годишната Шарън и 9-годишната й щерка е повече от шокираща, а мнозина обвиняват майката, че е педофилка и изрод защото... (СНИМКИ)

Историята започва с решението на Рейчъл Дайер - чаровна, усмихната и жизнерадостна блондинка, да промени нещо в живота си. Жената си стегнала багажа и се преместила от родния си Сиатъл във Вирджиния Бийч.

Предприемайки тази проста стъпка, Рейчъл дори не подозирала, че промените, към които се стреми, изобщо не са свършили, а тепърва започват!

20-годишната дъщеря на Алисън й каза, че е бременна, а само седмица след това бъдещата баба разбра нещо шокиращо (СНИМКИ)

Рейчъл била много общителна личност и лесно се сближавала с хората. На новото място веднага си намерила приятели. Много от тях не спирали да й повтарят, че страшно много им прилича на една тяхна позната на име Шанън Никол.

Двете дами се запознали на концерт, разговаряли страшно много и открили, че си приличат изключително много не само външно, но и вътрешно. Рейчъл и Шанън имали общи интереси, харесвали едни и същи неща, обичали еднаква музика и филми.

Криста взе най-тежкото и благородно решение в живота си и износи умиращото си бебе, за да... (СНИМКИ)

Само за една вечер от непознати двете станали най-добри приятелки. Не спирали да се снимат и често се шегували колко много си приличат. 

Между другото, Рейчъл имала сестра близначка на име Кристъл. Момичетата били разделени веднага след раждането и дадени за осиновяване на различни семейства. Сестрите обаче успели да се намерят.

Това е красивата и сексапилна Елена - едва на 29, но вече майка 5 деца (СНИМКИ)

Можела ли е Рейчъл да предположи, че освен Кристъл, има и други сестри? Разбира се, че не.

На шега обаче Рейчъл и Шанън решили да си направят ДНК тест. Изумлението и радостта им нямали граници, когато узнали на какво се дължи огромната им прилика.

Шанън изобщо не подозирала, че не е израснала с истинските си родители. Младата жена преживяла истински шок, когато научила, че родната й майка е дала живот на още две момичета и ги е дала за отглеждане на чужди хора. 

Момиче си легна със силно главоболие, събуди се след 4 дни в болница с шокираща диагноза! (СНИМКИ)

Как завършва историята ли? Още несвикнали с идеята, че са сестри, Шанън, Рейчъл и Кристъл се сблъскали с нова изненада, поднесена от съдбата. 

Сред данните, съхранявани в местната база, открили ДНК-то на жена, която се оказала четвъртата доведена сестра на Рейчъл.

Алисън влезе по спешност в болница заради камъни в бъбреците, но когато я видяха на ехограф, лъсна шокиращата истина, че... (СНИМКИ)

Момичето е най-голямо от всички и се казва Лиза Холи Ван.

Тъй като четирите си приличали страшно много на външен вид, те бързо решили, че са наследили чертите на майка си.

Да се запознаят с нея жените обаче така й не успели, защото тя починала година преди дъщерите й да се срещнат. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай