logo

7 обикновени неща, които ще превърнат всяка бременна жена в истинска красавица (СНИМКИ)

7 обикновени неща, които ще превърнат всяка бременна жена в истинска красавица (СНИМКИ)

Доста често бременната жена се сблъсква с много трудности при избора си на дрехи. А облеклото, освен удобно, трябва да кара бъдещата мама да се чувства красива! 

Днес ще ви подскажем какви неща може да носите по време на бременност, ако не сте успели да намерите нищо подходящо в специализираните магазини.

Тениска със свободна кройка

Една най-обикновена тениска в базов цвят ще стане идеална основа за облеклото ви. Избирайте модели от меки и разтегателни материи със свободна кройка и удължени ръкави - в случай на необходимост те могат да скрият наедрелите ти рамена. 

Най-универсални са тениските в бял, сив и черен цвят. Можеш да ги съчетаеш с джинси, поли и други дрехи. 

Трикотажна рокля по тялото 

Рокля по тялото от разтегателна материя много добре подчертава силуета. Подобен тоалет е подходящ и за бременните жени. Тази рокля ще расте заедно с вас и много ефектно ще подчертава състоянието ви. Освен това, тя ще ви позволи да експериментирате. Например, лятото може да изберете модел с открити рамена и къдрици.

Един съвет - добре е да си вземете рокля с един размер по-голяма. Тя в никакъв случай няма да ви стои като на закачалка, а ще ви направи да изглеждате много хармонично. 

Рокли и сукмани с права кройка

Тези рокли не са по тялото и в тях винаги има място за растящото ви коремче. Пробвайте рокля, която се разкроява надолу! С нея ще изглеждате много изящно. 

Най-добре е да се откажете от прекалено късите модели, защото наедрялото ви коремче може да повдига роклята и да направи така, че да изглеждате комично.  

Рокля с повдигната талия

Това е класическият вариант за момичета, които скоро ще станат майки. Подобни модели крият всичко, което е нужно и изглеждат изящно и стилно.

Към една такава рокля можеш да прибавите жакет и елегантна обувка и ще се превърнете в модерна мама.

Риза рокля

Този модел винаги изглежда актуално, подходящ е най-много за лятото и е идеален за всяка бременна красавица.

Избирайте модели от мек памук или тънка дънкова материя. Най-добре е моделът да е с коланче, което винаги можете да завържете над бременното си коремче.

Широка пола

Ако не знаете какво да облечете, винаги можете да заложите на пола. Свободните разкроени модели с къдрички са идеални за всяка бременна дама. Подобна пола винаги може да бъде повдигната малко над коремчето.

Допълнете я с ефирен топ или някаква блузка и летният ви елегантен образ ще бъде напълно завършен. Що се отнася до дължината - полата трябва да е до колената или до земята. 

Дънки с ниска талия

Разбира се, че е много трудно да се откажете от дънките. Всъщност, няма нужда да правите това! Ако специалните модели за бременни с еластичен колан не ви допадат, купете си дънки с ниска талия или спортен панталон. Те се съчетават много добре с удължен разкроен потник, риза, блузка или топ. 

И тук важи правилото - когато купувате дънки, е добре да са един размер по-големи, за да се чувствате с тях комфортно през цялата бременност. /jenata.blitz.bg 

 

 

 

 

Коментирай