logo

Баща си тръгна от болницата с новородения си син, чужда жена и бебето й

Баща си тръгна от болницата с новородения си син, чужда жена и бебето й

Всичко се разиграло пред очите на съпругата му Марина, която не спирала да плаче, крещи и ругае

Тази невероятна история се е случила преди повече от 20 години в един от родилните домове в украинската столица Киев. Всички в болницата обаче и до днес помнят случилото се. И има защо!

Все пак не всеки ден на изписване баща си тръгва с новородения си син, чужда жена и бебето й! 

По това време родилните отделения не разполагаха със самостоятелни стаи и най-често на едно място се събираха по 5-6 напълно различни жени. Бебетата им си приличали като две капки вода.

Всички, с изключение на едно момиченце, което било доста по-едро от останалите. Майка му Оля пък била много тъжна.  

Жена роди близнаци, а лекарите и мъжът й онемяха щом видяха бебетата СНИМКИ

Постепенно жените се опознали и сближили. Оказало се, че Оля няма съпруг. И никога не е имала. Тя просто била на 26 години и решила, че трябва да има дете, за да не остане сама на стари години. 

"А ако случайно срещна някой мъж, ще го проверя с помощта на детето. Така много бързо можеш да разбереш какъв е", казвала тя.  

Останалите родилки й влизали в положението, съчувствали й, а след като нахранели бебетата си, започвали да се шегуват: "Колко много кърма имаш, Оля! И три бебета можеш да накърмиш!". 

Една от жените в стаята се казвала Марина. Тя имала момченце. Младата майка се държала арогантно и надменно и не говорела с никой, защото смятала, че това е под достойнството й. Все пак била женена за успешен бизнесмен!

Жена роди близнаци, бащата видя документите на едното бебе и ги напусна веднага

Мъжът й Роман карал скъпа кола и когато идвал да я посещава, винаги й носел по нещо екзотично, скъпо и много вкусно. 

Откъде можел да знае той какво може и какво не може да яде една родилка, която кърми. Между другото, Роман бил в неведение относно най-важното - че младата му съпруга категорично отказала да кърми сина им. 

Всички жени изпаднали в шок, когато сестрата за първи път донесла бебетата. Детето на Марина ревяло на леглото й, а тя все едно не го чувала. Стояла си до прозореца и се наслаждавала на шоколада, който мъжът й бил донесъл. 

Бебе със светла кожа и рижа коса се роди в семейството на тъмнокожи, а ДНК тестът показа... СНИМКИ

А когато една от майките й се скарала, тя заявила, че не смята да кърми, за да не си развали фигурата. "И без това тук ги хранят!", троснала се Марина.  

Тогава Оля не издържала. Изведнъж почувствала, че изоставеното бебе не й е чуждо! Отишла до леглото, взела го в обятията си и започнала да го кърми. 

Това започнало да се повтаря всеки ден. Оля галела чуждото дете, както правела със собствената си дъщеря, и постепенно свикнала с двете много различни личица. 

Няколко дни по-късно съпругът на Марина научил за всичко, което се случва в стаята на родилките. Не от нея, разбира си. И за трудния живот на Оля разбрал. 

Стерилна майка на 3 деца изкара една страстна нощ с бившия, а месец по-късно... СНИМКИ

Дошъл големият ден на изписването. Оля бързо се сбогувала с другите майки и излязла, а Марина бавно започнала да събирала вещите си. Колата на мъжа й била паркирана в двора на родилния дом.

Изведнъж останалите жени в стаята видели, че съпругът на Марина носи не едно, а две бебета. И изглежда много щастлив. А зад него върви смутената Оля.

Роман внимателно поставил двете деца на задната седалка, казал нещо и се усмихнал. 

Линдзи влезе да ражда, а в залата я чакаше огромна изненада СНИМКИ

След това през вратата на болницата минала и Марина. Тя плачела, крещяла и ругаела мъжа си. Ефектната и стройна жена, която толкова много се стараела да запази прекрасната си фигура... /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Пипи

Пипи 31.05.2020 19:28

Хубав роман поучителен

Нина

Нина 01.06.2020 15:04

Не ми се вярва за това да я изостави има тая история просто и бес това не вя

ЦВЕТАНОВА

ЦВЕТАНОВА 01.06.2020 15:20

Свидетел съм на подобен случай, преди 43 г.в София. Мъжът беше военен. Иска ми се да зная, че двамата са щастливи с вече порасналите и засмени деца. Където и да са, да са здрави и щастливи. Вероятно се радват и на внуци.

смот

смот 02.06.2020 7:27

защо историята свъфшва посредата кулигофрени !