logo

Историята на това многодетно семейство разплака мнозина СНИМКИ

Историята на това многодетно семейство разплака мнозина СНИМКИ

Случилото се с Ейми и Чад и многото им деца стигна чак до американския президент Доналд Тръмп

Децата и семейството са щастие, към което всеки човек се стреми. Именно такова е било желанието и на американците Ейми и Чад Кемпел. 

Тяхната история обаче е толкова трогателна, че мнозина, научили за нея избухват в сълзи. Не само това. Случилото се с тях и децата им стигнало чак до американския президент Доналд Тръмп.

Ейми и Чад знаели, че искат много деца. За съжаление обаче жената претъпяла четири спонтанни аборта. За щастие обаче след много мъки тя успяла да роди две момиченца – Савана и Ейвъри, които сега са на три и на две годинки.

Семейството обаче искало да има и трето дете. Затова Ейми се подложила на процедура за изкуствено оплождане. Тя минала успешно, а малко след началото на бременността жената научила, че е в очакване на не едно или две бебета, а цели пет.

Точно заради проблемите, които Ейми имала при предишните бременности, случващото се в семейството й стигнало и до американския президент.

При последната неуспешна бременност на Ейми децата й, които били две момиченца, се родили в 22 седмица, но за съжаление починали. 

Щом жената научила, че сега е бременна с пет деца изтръпнала от ужас. Знаела е, че няма да може да износи плодовете девет месеца, а пък всички болници й искали баснословна сума от 750 00 долара за цезарово сечение.

Затова те писали на президента Тръмп. Той от своя страна ги насочил към болница, където Ейми да роди когато дойде момента, а и там лекарите ще се погрижат добре за бебчетата.

В допълнение към факта, че при многоплодна бременност рискът от преждевременно раждане е по-висок, Ейми има и патология на шийката на матката, което прави почти невъзможно износването на плодовете за целия девет месеца.

Очаквано или не, но в 27 седмица от бременността Ейми получила контракции. Била приета в болницата, където Тръмп ги насочил. С цезарово сечение петте деца били изродени. Най-голямото дете при раждането тежало 1 кг 250 грама, а най-малкото - малко повече от килограм.

Лекарите направили всичко по силите си и успели да спасят живота и на петте бебета. Така след като ги държали четири месеца в кувиоз те изписали петзнаците –Линкълн, Ноел, Грейсън, Престън и Габриела.

 да се родят в семейството й през януари тази година. Три момчета и две момичета са родени на 27 седмици в редовна областна болница, но родителите на децата трябваше да се борят за живота си. Петте се прибраха само четири месеца след раждането. Rambler ще разкаже историята на това необикновено семейство.

Щом фотографката Габи Кларк научила за необичайната история на многодетното семейство им предложила да им направи фотосесия. 

Гордата майка Ейми, която е минала през куп мъки, за да е щастлива до седемте си деца, сподели, че в семейството им всичко е хаос, но един много „щастлив хаос“. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай