logo

Историята на това семейство с 3 двойки близнаци ще ви шокира СНИМКИ

Историята на това семейство с 3 двойки близнаци ще ви шокира СНИМКИ

Любовта на Кари и Крейг към децата била възнаградена по изключително необичаен начин

Въпреки че с прилагането на процедурата по ин витро забременяване броят на близнаците се увеличи значително, те продължават да привличат вниманието на хората и да изглеждат необикновени и изключително привлекателни.

Според най-актуалната статистика, 32-ма от всеки 1000 души са близнаци. Други интересни статистически данни сочат, че в Щатите над 20% от децата, родени от майка, която е над 45-годишна възраст, са близнаци. При жените на възраст до 24 години числото пада рязко до 2%. 

Александра мислеше, че чака близнаци, но резултатите от видеозона я шокираха толкова много, че започна да плаче (СНИМКИ)

Ако сте привърженици на науката и намирате историите за близнаци подозрителни, историята на тази двойка от Уисконсин ще ви накара да се замислите много сериозно.

Семейната им история е повече от прекрасна, а любовта им към децата е възнаградена по много необичаен начин.

Меган бе на седмото небе, когато разбра, че чака близнаци, но докторът бързо помрачи щастието й, след като й съобщи, че...

Кари, която била диагностицирана с ендометриоза, и съпругът й Крейг Косински решили да осиновят двойка близнаци, когато били още младоженци. Бременната им приятелка просто ги попитала дали биха искали да вземат децата й. 

Така на 28 февруари 2014 г. Кари и Крейг се сдобили с две бебчета. Щастлива от факта, че децата й са толкова добре с новото си семейство, майка им отново се обадила на семейство Косински, предлагайки им да поемат грижите и за другите й две дечица, отново близнаци, родени година по-рано. 

Британка забременя чрез ин витро след 8 години неуспешни опити! Когато отиде на видеозон, остана като шокирана, защото узна, че... (СНИМКИ)

За да спасят семейството, те се съгласили на предложението. С това обаче изненадите не свършили, а децата в неочаквано порасналото им семейство, родени на датата 28 февруари, станали 4. 

Въпреки че вече имали достатъчно хлапета, Кари и Крейг започнали да проучват вариантите за ин витро оплождане. И младата американка забременяла с близнаци. 

Младо момиче с рядка генетична аномалия шокира лекарите! През февруари роди първото си бебе, а 26 дни по-късно...

Най-големата изненада, която им поднесла съдбата обаче, дошла, когато Кари родила децата си преждевременно, с помощта на цезарово сечение, не кога да е, а на 28 февруари.

Мечтата на двамата съпрузи за голямо семейство се сбъднала по много необикновен начин.

Сега и шестте им деца, родени в три последователни години, празнуват рожден ден на една и съща дата. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай