logo

Мъжете от тези 4 зодии са идеалните бащи

Мъжете от тези 4 зодии са идеалните бащи

За тях ролята на родител е най-важна и отдават цялото си сърце и душа на семейството

Всяка жена иска да има най-добрия мъж до себе си, който да бъде и идеалния родител. Е, не на всеки мъж му се отдава да бъде добър възпитател на отрочетата му, но има и такива, на които им идва отвътре.

Преди време от jenata.blitz.bg издадохме четири признака, по които може да се разбере дали един мъж ще е добър баща.

Сега обаче астролозите казаха, че звездите определят що за родител ще е един мъж. Според тях от всички зодии представителите на четири знака са най-добрите бащи на света.

Ето кои са четиримата най-добри бащи сред зодиите:

Телец
Това е един невероятно спокоен, търпелив и уравновесен човек, който приема темата за образованието на децата му много сериозно. Той никога няма да остави детето си дори и в случай на развод, да му осигури всичко необходимо и да го изведе към върховете на живота. Винаги знае какво прави детето му и какъв е неговият график.

Рак
Този баща е много щедър и добър с децата си. Вярно е, че все още му липсва твърдост във възпитанието, защото те са твърде любезни. Детето бързо осъзнава, че татко ще му даде всичко, затова започва да извива ръцете му за всякакви глезотии. Затова на помощ идва „лошото ченге“ - мама.

Безценен хороскоп: Най-добрият баща сред зодиите е...

Лъв
Тези мъже дават на детето си всичко най-добро. Децата на мъжете Лъв често растат с разбирането, че баща им е най-готиният човек на света. Нещо повече, Лъвовете развиват талантите на децата си по всякакъв възможен начин и ги учат на независимост.

Дева
Бащата Дева понякога прилича на истинска майка квачка, защото непрекъснато бди за щастието, комфорта и безопасността на децата си. За майката такъв партньор е истински божи дар; в някои ситуации той е готов дори да влезе в ролята на майката. / enata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

123

123 23.01.2021 10:22

За Девата не мога да се съглася.Имам познат с дъщеря от първи брак ,и син от втори брак.Синчето обожава ,а за дъщеря си казва че не я обича,и изобщо не я търси.

345

345 24.01.2021 16:42

За девата съм на същото мнение, като 123. Познавам двама бащи от зодия Дева и са способни с години да не се интересуват от децата си. Имат голямо его и чакат децата първи да ги търсят, чакат да им бъде показвано уважение от децата им.