logo

„Пожелай си!“ дарява две ин витро процедури на двойки с репродуктивни проблеми

„Пожелай си!“ дарява две ин витро процедури на двойки с репродуктивни проблеми

Съпричастността на клиника New Life – Пловдив и нейните партньори към двойките с репродуктивни проблеми в България, подтикна ин витро центъра да създаде кампанията „Пожелай си!“.

За пета поредна година тя ще направи възможна мечтата на повече български семейства, като дари две ин витро процедури. Тази година от екипа на клиниката  споделят, че „Пожелай си!“ ще протече с позитивни послания по време на кампанията. Целта е да се изпращат емоционални и вдъхновяващи снимки свързани със светлите празници, които предстоят.

Кампанията стартира от 01 Декември 2018 и ще продължи до 25 Декември 2018 г.  До тази дата могат да се изпращат снимките. До 20.01.2019г. всеки може да се включи с гласуване за определена снимка. Екипът на клиниката традиционно ще обяви кои са щастливците на 21 Януари, 2019г.

За да кандидатстват в кампанията „Пожелай си!“, участниците трябва да изпратят снимка на: wish@newlifeclinic.bg. Тя трябва да е емоционална, позитивна и вдъхновяваща в духа на светлите празници. Всеки един кандидат може да изпрати само по една снимка. Няма ограничение за това какво ще бъде показано в избраният кадър.  Към снимковия файл в имейла трябва да бъдат добавени три имена, възраст, град по местоживеене, телефон за контакт и актуален e-mail адрес.

Всяка снимка  ще бъде прегледана от модератор. След одобрение ще бъде качена в страницата на “Пожелай си!” в официалният сайт на клиниката: www.newlifeclinic.bg и Фейсбук профилите на клиниката.

Най-коментираната и подкрепяна снимка в официалният сайт на клиниката www.newlifeclinic.bg  - “Пожелай си!“  ще получи първата безплатна ин витро процедура.

Най-позитивната и емоционална снимка  на един от кандидатите  ще бъде избрана от екипа на клиниката и компаниите, които подкрепят “Пожелай си!“ за втората ин витро процедура.

Всеки един участник ще получи линк със своята снимка, а неговите близки и приятели ще могат да подкрепят с коментар в официалният сайт на клиниката до 20.01.2019 година.

„Нека заедно да заредим с положителни емоции и настроение всички, които имат нужда от нас. Убедени сме, че заедно ще успеем да напълним интернет пространството с усмивки и любов в подкрепа на много хора, които имат една истинска съкровена мечта“, коментират от клиника New Life във връзка с кампанията „Пожелай си!.

 

Коментирай