logo

6 нелепи чанти, които издават провинциалистката СНИМКИ

6 нелепи чанти, които издават провинциалистката СНИМКИ

Този аксесоар може да направи голяма поразия с визията на дамите

Неуместната визия може да загрози всекиго. От това като че ли най-много се ужасяват жените. Заради това те правят какво ли не, за да изглеждат добре.

Но в стремежа си да блеснат и да приковат погледите често пъти дамите допускат нелепи грешки, с които постигат точно обратния резултат.

Именно, за да не се излагат дамите от jenata.blitz.bg разкрихме кои са петте рокли, които издават липсата на вкус и дамите не трябва да носят. Малко след това стана ясно с какво не трябва да носите любимите си маратонки, за да не станете за смях, а редом с това се разбра кои са петте чифта обувки, които са с печат „провинциалистка“.

В горещините от jenata.blitz.bg споделихме кои са шестте летни дрехи, които също съсипват визията на всяка дама. Оказа се обаче, че и чантите могат да направят голяма поразия с аутфита на представителките на нежния пол.

Ето кои обаче са шестте нелепи чанти, които издават провинциалистката:

Огромна чанта тип „торба“


Стилистите са категорични, че голямата чанта с дълги дръжки е възможно най-лошия избор. Да, в нея могат да се поберат куп неща, но ако ще мъкнете със себе си половината си покъщнина, то по-добре си вземете торба за боклук. 

„Тази чанта не само, че е огромна, но и безформена, а редом с това загрозява всяка жена – без значение колко красива е тя и/или добре се е облякла“, категорични са стилистите.

6 глупави грешки, които загрозяват и състаряват всяка жена СНИМКИ

Чанта на дупки


Спомняте ли си как в началото на 2000-те изключително модерни бяха т. нар. „летни ботуши“, които бяха на дупки? Е, това бе преди много, много време. Сега нищо перфорирано не е на мода. Това най-вече се отнася за чантите!

„Чантата с дупки предизвиква повече учудване, отколкото наслада. Така че, ако разполагате с такава, то най-добре я изхвърлете или дайте на някое малко момиченце да си играе с нея, но за нищо на света на я използвайте“, казват модните стилисти.

4 прически, които превръщат всяка жена в селянка СНИМКИ

Чанта тип „таблет“


Този полу-бизнес модел чанти е заимстван от мъжкия гардероб. Би било по-добре, ако тя остана там. 

„За една дама не е практично да носи такава чанта, тъй като тя няма дъно. Само документи и смартфон могат да се поставят в нея. Останалите, по-големи предмети я деформират – тя се надува и изглежда отвратително, заради това се сбогувайте с нея“, поясняват стилистите.

5 връхни дрехи, които издават провинциалистката СНИМКИ 

Клъч с бродерии, пайети и т.н.


Клъчът сам по себе си е добър избор, но ако материята е от всевъзможни бродерии, пайети и т.н., то по-добре направо го изхвърлете. Подобни шарении не трябва да присъстват в гардероба на никоя дама, освен ако не ги пази за някоя тематична фотосесия или бал с маски.

9 модни грешки, които превръщат жените в зле изглеждащи провинциалистки СНИМКИ

Иронична чанта


Чанта във формата на лицето на куче, котка или лисица е чудесен подарък за тийнейджър, но тя няма място в гардероба на елегантната жена. Заради това, ако сте над 16 години и имате такова нещо – изхвърлете го!

Нали сте съгласни, че няма как една стилна жена (минала поне 18-годишната си възраст) да изглежда добре, ако през рамо е наметнала глава на някое животно, в която за капак пък разни неща.

Как да скрием излишното тегло с дрехите, 4 златни правила

Пътна чанта

Ако сте от дамите, които обичат да носят в дамската си чанта 101 неща, то сигурно знаете колко практични са пътните чанти. Но те са ЗА ПЪТ! Няма как да се разхождате с подобен мини куфар под рамо и да не изглеждате нелепо. Дори ако чантата е маркова, то това пак не ви дава право да я използвате като ежедневен аксесоар – залайте на нея само през уикендите и отпуските, когато ви предстой пътуване. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Mima

Mima 09.07.2020 14:52

модните стилисти са прекалили с коментарите :)

Жена

Жена 09.07.2020 16:11

И според кого...Носете си ,каквото поискате,хора...Денят е кратък...Стилистите да управляват само собствения си стил...и те не са вечни....Мина им модата и на тях....Свободата е, да не ти пука от ничие мнение...

Вили

Вили 09.07.2020 16:17

Защото са го преписвали отнякъде.

Лина

Лина 09.07.2020 21:08

Модно е това, което носим ние, а старомодно е онова, което носят другите. Оскар Уайлд

мирра

мирра 10.07.2020 15:44

Защо не изпратите статията на модните къщи, които предлагат такива чанти ? Защото не ги знаете, нали? Ех, село...........

Свободнодишащ

Свободнодишащ 10.07.2020 18:10

Ако им следваш съветите на тия недоразумения, одма ставаш чучело. Карай си както ти идва отвътре. Кухите лейки нека си куфеят.

Нено

Нено 10.07.2020 18:13

Ако им следваш съветите на тия недоразумения, одма ставаш чучело. Карай си както ти идва отвътре. Кухите лейки нека си куфеят.

Стилист

Стилист 16.07.2020 14:23

Авторката,ако модно да си сложиш лайно е го направиш ли?