logo

Апетитните форми на Анастасия побъркаха мрежата СНИМКИ 18+

Апетитните форми на Анастасия побъркаха мрежата СНИМКИ 18+

Моделът вълнува феновете си с постоянни фотосесии по бельо и бански

Това момиче с апетитни форми се казва Анастасия. Тя е родена и израснала в Солун, Гърция, но на 13-годишна възраст се премества в Австралия с родителите и брат си.

Трудно е да си представим, но първоначално в училище Анастасия  е била аутсайдер, била е тормозена и подигравана заради нетипичния си външен вид и трудностите при преодоляване на езиковата бариера.

 

Не е трудно да се досетим, че всичко това отдавна е в миналото. Момичето отдавна е преодоляло езиковата бариера, а нейният необичаен външен вид, тънка талия, голям бюст и пищни бедра й позволяват да се превърне в един от най-разпознаваемите модели на много марки бельо.

 Не е за вярване как се появи 50-годишната Дженифър Лопес СНИМКИ

Анастасия стана известна благодарение на своя микроблог, където все още демонстрира пищната си фигура по бански костюми и тоалети, които с удоволствие подчертават апетитните форми. Момичето работи с известни марки бельо и плажно облекло, а през 2014 г. тя отвори собствен магазин за бикини, с нейни лични дизайнерски модели.

 

Анастасия признава, че от детството си е обичала да рисува и да създава всякакви тоалети. Магазинът й е много популярен.

Тази жена не се е усмихвала от 40 години! Причината ще ви смае СНИМКИ

Почти 400 хиляди фенове са се абонирали за акаунта на Анастасия, които щедро правят комплименти на любимата си, с радост наричайки външния й вид "анимация" и "кукла"./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!