logo

Боядисайте косата си в тези модерни цветове и всички погледи ще са приковани във вас! (СНИМКИ)

Боядисайте косата си в тези модерни цветове и всички погледи ще са приковани във вас! (СНИМКИ)

Всяка жена знае, че за да изглежда модерна и привлекателна, трябва да се грижи за прическата си. Това става особено важно с настъпването на лятото, когато косите ни не са покрити с шапки и всички имат възможност да им се любуват.

Модните нюанси при косите това лято са толкова разнообразни, че всяка дама без усилия може да избере най-подходящия за себе си вариант.

Холивудски опал

Блондинките могат да бъдат доволни, защото няма нищо по-актуално от класическото русо. Това лято обаче къдриците ви могат да изглеждат много по-привлекателно и да придобият почти мистичен блясък благодарение на един нов нюанс, наречен Холивудски опал. За да получите този красив преливащ тон, е нужно да изсветлите косата си с до 10 тона, след това да използвате ярки преливащи пастелни тонове.

Резултатът ще шокира всички, защото косата ви ще излъчва нежно сияние.

Бежово-златист и светло меден

На много блондинки им подхождат именно топлите нюанси, затова те със сигурност ще оценят подобаващо естествените медени и бежово-златисти нюанси. Освен това не всички искат да харчат средства и време, за да се превърнат в студена пепелно-платинена блондинка. Това означава само едно – естественото отново е на мода.

За да получите топъл меден цвят, е достатъчно само да смените с 2-3 тона русата си боя. Това ще ви направи стилна и модерна.

Розово-медена блондинка

През миналата година натрапчивите розови къдрици бяха буквално навсякъде. Сега тази мода се трансформира малко и стилистите предлагат по-спокоен и топъл ягодов нюанс.

Дамите, които искат да променят външния си вид, могат първо да експериментират с оцветяващ шампоани и ако резултатът им допадне, да посегнат към боята. Струва си да напомним, че розовите нюанси не подхождат на всички и е много важно да вземете предвид цвета на кожата си.

Къпинов оттенък

Брюнетките със сигурност ще са във възторг от новия си образ, основан на обичайния цвят на косата им. Бързото изкачване към модния Олимп на къпиновия цвят е разбираемо, ако си спомним, че близкият му роднина - ултравиолетовото, се смята за основен цвят на 2018 година.

Не е нужно да боядисвате цялата си коса в този цвят. Това е неестествено, досадно и много скучно. Ще изглеждате много по-загадъчна, ако го използвате като един от елементите на омбре техника. В този случай към къпиновото често се добавя синьо, светло синьо, люляково и други близки нюанси.

Карамел

Още една характерна особеност на летния сезон за брюнетките са дълбоките нюанси на тъмните цветове. И отново - предупреждение: спокойно и естествено изглежда прическа с отделни карамелени кичури, а не изцяло боядисана в този цвят коса.

Омбрета с карамелени нюанси изглеждат еднакво добре и на черни, и на кестеняви, и на руси коси.

Оранжево

Любителките на ярките цветове могат да са доволни: на мястото на розовото дойде не по-малко закачливото оранжево. Стилистите се шегуват, че цветът е дошъл на мода благодарение на Доналд Тръмп и жълто-рижата му грива.

Разбира се, да боядисате цялата си в коса в портокалов цвят е прекалено, но можеш да експериментирате с отделни кичури. Светли коси, боядисани с оранжев градиент, ще съживят и подчертаят образа на всяка дама.

Ярко червено

Вероятно за някои този цвят е прекалено екстремен, но за сметка на това ярко червените коси изглеждат невероятно поразително и ще накарат притежателката си да върви с гордо вдигната глава. Най-важното е да изберете наистина ярък цвят: не сдържан "махагон", а пламък, череша, залез в джунглата!

Разбира се, и в този случай говорим повече за такива техники на оцветяване като омбре или балеаж./jenata.blitz.bg

Коментирай

я12

я12 10.06.2018 14:52

рттгф