logo

Експерти разкриха ползите от избягването на сутиени

Експерти разкриха ползите от избягването на сутиени

Спането с бельо няма да спаси гърдите от увисване и няма да ги направи по-еластични

Експерти разкриха предимствата от избягването на носене на сутиени. Според материала по време на режима на самоизолация, въведен поради пандемията на коронавирус, много жени са спрели да носят споменатото бельо. Сред тях са звезди като телевизионната водеща Аманда Холдън , супермоделът Бела Хадид, певицата Майли Сайръс и Дуа Липа.

Скандална измяна: Булка изчете на глас SMS-ите на неверния жених вместо сватбен обет

Според модния редактор Пета Тод карантината е променила отношението й към сутиените. „Имаше време, когато не бих се осмелила да изляза без бельо - страхувах се от нежелано внимание. Сега излизам без сутиен и дори не мисля за такива неща”, призна тя.

Жената обясни, че отказът от бельо й дава усещане за свобода и комфорт. „Вече не вярвам в приказките на баба за увисналите гърди. Казаха ми, че трябва да съм със сутиен дори докато спя, и слушах. След като спрях да правя това, започнах да се чувствам страхотно и съпругът ми е щастлив“, каза Тод.

Гореща бавачка споделя горчивия си опит със съпругите и техните мъже

Специалистът по бельо Сузана Пентланд потвърди думите на журналистката. „Спането със сутиен няма да спаси гърдите ви от увисване и няма да ги направи по-еластични“, каза тя.

По-рано през март plus-size модел призна, че е зарязала бельото и панталоните си по време на пандемията. Според 33-годишната Ашли Греъм преди пандемията тя е обичала да пробва нови визии всеки ден, въпреки бременността. След раждането на сина си Исак обаче тя се замисли за удобството и функционалността на дрехите, а също така се отказа от бельото. Така че, тя обичаше да носи широки ризи и анцузи в различни цветове./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!