logo

Как да скриете тази ужасяваща гледка от дупето ви СНИМКИ

Как да скриете тази ужасяваща гледка от дупето ви СНИМКИ

Този „проблем“ е способен да съсипе цялата картинка на тоалета, който старателно сте избрали

Всяка жена е изправена пред проблема с гащи, врязващи се в дупето и очертаващи линии под панталоните.

Никога не сте виждали подобни сутиени и едва ли ще познаете предназначението им (ГАЛЕРИЯ)

Този „проблем“ е способен да съсипе цялата картинка на тоалета, който старателно сте избрали, и да съсипе вида на фигурата ви.

Как да направим линиите да изглеждат невидими?

Ето няколко прости съвета!

1. Размер.

Бельото ви е по размер?! Уверете се, че бельото не се врязва в тялото ви, защото е твърде малко. То не трябва да бъде и прекалено голямо за вас, защото ще се появят допълнителни гънки.

2. Прашки

Помислете за възможността. Да, разбира се, те не са най-удобният вариант за бельо, обаче с тях няма да имате линии, които да съсипят целия ви външен вид! Когато избирате прашки, не забравяйте и размера, от който се нуждаете. Ако те са твърде малки за вас, видимата линия на ластика отстрани ще бъде видима!

3. Дамски боксерки

Едно от решенията на този проблем ще бъде закупуването на дамски боксерки. Този тип бельо гладко пасва на бедрата, долният ръб ще премине под задните части, така че очертанията на изгледа отзад ще бъдат гладки! Уверете се, че шортите са изработени от естествен тънък материал и не съдържат шевове!

4. Безшевно бельо

Този тип бикини е много популярен напоследък! Всяка линия производители на бельо има този вид в склада си! Благодарение на лазерното обработване на краищата на тези бикини, те са напълно невидими под дрехите!

Новите "ангели" на Victoria's Secret са още по-ярки и още по-различни (ГАЛЕРИЯ)

Тези бикини имат един основен недостатък - материалът. Безшевните гащи не могат да бъдат направени от естествени материали, така че често носенето им ще бъде вредно за здравето на жените. Най-добре е да изберете този тип бикини от еластан и спандекс.

5. Избягвайте твърде прилепнали дрехи

Силно прилепналите дрехи просто ще очертаят бельото ви. Ако не ви е удобно да носите прашки, най-добре е да се откажете от плътно прилепналите панталони. Е, или пък носете туника, с която да прикриете прилепналите панталони в областта на дупето.

6. Изберете дрехи от плътни и дебели материи

Дебелата пола или панталон също са в състояние да скрият видимата линия на бикините. А допълнителни джобове или добавки напълно ще я скрият!

7. Носене на дрехи с принт

Разбира се, такива дрехи няма да скрият ненужните линии, но ефективно ще ги замаскират.

8. Без бельо като цяло!

Ако имате смелостта, можете да се справите и без бельо изобщо.. Тази опция 100% няма да създаде видими линии под дрехите! /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай