logo

Лято 2020: Тези дрехи ще са хит през сезона

Лято 2020: Тези дрехи ще са хит през сезона

Всяка жена трябва да ги има в гардероба си, ако иска да е в крак с модата

Въпреки че сякаш част от животът е спрял заради пандемията от коронавирус, то това не се отнася и до модата. Вече е ясно кои са последните тенденции при дрехите. 

Супер модна новина за всички жени СНИМКИ

В следващите редове ще ви разкрием как да се облечете, ако искате да изглеждате добре, да сте в крак с модата и да привличате погледите си със стил. 

Остава само месец до началото на любимия на всички сезон - лятото. Въпреки пандемията, най-вероятно ще можем да се порадваме на лятото, макар и може би по-късно и с няколко условности. 

Как да скрием излишното тегло с дрехите, 4 златни правила

Защо обаче да не изглеждаме ослепително дори и в това подарено ни време?

Основните тенденции през летния сезон са дългите дрехи, ярките цветове и принтовете.

Бъдете в крак с модата! Това ще е хит през пролетта

Мини

 

Колкото и да е странно за някои от вас, минито беше и си остава актуално. Това важи най-вече за собствениците на дълги и красиви крака. Единственото нещо, което може да се конкурира с мини пола, са мини шортите.

Всяко момиче, което иска да е в крак с модата, колкото и да не ви се вярва, трябва да си набави мини и то от кожа. Това е съветът на модистите и дизайнерите. Без значение дали тя ще е по тялото или пък ще е плисирана - това ще е най-актуално въпреки високите градуси.

Комбинезон
 

Да.. именно той отново се завръща в хитовите модни тенденции. Освен това той ще е актуален във всичките си вариации - небрежно, строго, вечерно, деним. Без значение какви точно модели харесвате, всяка опция ще ви накара да се чувствате удобно, а и ще привличате погледите.

Животински щампи
 

И този летен сезон няма да мине без така популярните в последните години животински принтове. Обърнете специално внимание най-вече на тези от зебра, змия и леопард. 

Няма значение дали става въпрос за пола, рокля или блуза. Единствената забрана и важно правило е да не комбинирате два вида различни животински принтове в една визия.

Всички нюанси на оранжевото
 

Оранжевият цвят, според прогнозите, ще бъде най-популярният през това лято. Всички оранжеви нюанси ще са истински хит - тухла, корал, мандарина, карамел.
С този цвят определено няма да останете незабелязани. Модисти препоръчват все пак да заложите на по-пастелни тонове. 

Обемни ръкави
 

Те ще са истински хит през абсолютно цялата година. Те са били актуални през 16 век, но и към този момент ще трябва задължително да си набавите такава драха в гардероба си.

Освен това обемният ръкав пасва на абсолютно всичко - поли с всякаква дължина, дънки и къси панталонки. Дайте воля на въображението си. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Ехо

Ехо 27.04.2020 12:18

Напълно неграмотни.Това не е комбинизон, а гащеризон.