logo

Момиче разкри страшната истина за модния бизнес и шокира мрежата

Момиче разкри страшната истина за модния бизнес и шокира мрежата

На кадрите, публикувани в мрежата, 22-годишната Анна Гант разказа история, която й се случила на кастинг за модно ревю

Манекенка от Ню Йорк разкри ужасната истина за модния бизнес и предизвика недоумение сред абонатите. Съответното видео се появи в акаунта й в TikTok.

На кадрите, публикувани в мрежата, 22-годишната Анна Гант разказа история, която й се случила на кастинг за модно ревю. По думите й управителят й е отказал да участва в събитието поради факта, че била „твърде дебела“ и не се вписвала в посочените параметри.

Прелест! 52-г. модел позира топлес за Vogue СНИМКИ 18+

За да участва в шоуто, насрочено за декември, той й предложил да „отслабне, така че костите й да се виждат през кожата“.

„Изглеждам страхотно. Въпреки че качих няколко килограма през последните няколко години, все още съм слаба! Въпреки това, работата в тази индустрия ще ви накара да се почувствате като глупачка. Когато за първи път започнах да се занимавам с мода, страдах от хранително разстройство и менструацията ми изчезна за дълго време. Сега съм здрава, но за тях е важно да се придържат към стандартите. По дяволите тази работа“, сподели момичето.

Защо ФБ се напълни със зловещи СНИМКИ на красиви украинки в ковчези

Видеото стана вирусно с 15,3 милиона гледания и 2,9 милиона харесвания. Потребителите бяха възмутени от историята на Гант.

„Радвам се, че говориш за това на глас. Трябва да спрем този хаос ”, „Бедните момичета. Много съжалявам, че трябва да се справяте с такива неща","Жените не трябва да се сблъскват с такова отношение. Фактът, че цикълът ви е изчезнал, ме кара да се ужася, „ „Това е неадекватно“, „Намери си работа, която ще те уважава“, пишат потребителите./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!