logo

Най-голямата модна тайна на всички времена падна

Най-голямата модна тайна на всички времена падна

Британски експерти разкриха коя е най-емблематичната дреха

Всички хора – без значение дали да жени или мъже, искат да са в крак с модните тенденции. Всеки от нас желае да е добре облечен, стилен и моден. Като че ли това правило най-много важи за жените.

Вечна класика: Дрехите, които никога няма да излязат от мода СНИМКИ

В тяхна помощ британски експерти решиха да разкрият най-важния можден детайл на всички времена. Те обявиха коя е дрехата, която е властвала, властва сега и ще продължи да властва и в бъдеще във всички модни тенденции.

Британските експерти са категорични, че женската дреха на всички времена е мини полата. „Това определено е най-емблематичният моден предмет на всички времена“, категорични са те. 

Тези поли ще са страшен хит през цялата година СНИМКИ

Проучванията показаха, че някои от най-запомнящите се модни тенденции все още се считат за основни предмети от женския гардероб. За примери те дадоха мини пола, малка черна рокля, дънковото яке, обувките на платформа, панталони с разкроена кройка и кожено байкерско яке. 

„Всички дами обаче са категорични, че късите поли са неизменна част от гардероба им“, поясниха британските експерти. 

Всяка модерна дама трябва да има това в гардероба си през този сезон! СНИМКИ

Анкетираните дами обаче споделят, че доста често имат в гардероба си разкроени тениски, които станаха актуални през 60-те години, рокли с мъниста в стила на 20-те години и спортни екипи каквито бяха актуални през олимпийски игри от 80-те години. 

Освен това една от чети попитани жени са категорични, че неизменна облекло в гардероба им са и дънките с тесни крачоли. 

Британските учени също така допълват, че всякакви модни тенденции се „възраждат“ на всеки 12 до 20 години. Така че, според тях, днешната мода се състои главно от стари тенденции. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай