logo

Никога не сте виждали подобни сутиени и едва ли ще познаете предназначението им (ГАЛЕРИЯ)

Никога не сте виждали подобни сутиени и едва ли ще познаете предназначението им (ГАЛЕРИЯ)

Ровейки в мрежата, се натъкнахме на доста интересни и нестандартни модели сутиени, които ни накараха да се усмихнем. Решихме да ги споделим и с вас, тъй като със сигурност по-голямата част от хората не са наясно за съществуването им.

Сутиен за мъже

Виждайки това, усмивката неволно се появява на лицето ни. След като прочитаме за целта на този сутиен, усмивката ни обаче става леко засрамена.Мъжките сутиени изобщо не са предназначени за мъже с хомосексуална ориентация, а за такива, които страдат от геникомастия и наднормено тегло. Заболяването физически се проявява с увеличаване на мъжките гърди и носи дискомфорт Атрибутът на гърдите само прикрива този дефект.

Нито един мъж не може да устои на жена с такова бельо

Сутиен-грейка

Бельото е създадено не само от дизайнери, но и от величествени инженери. Една от най-новите иновации в комбинирането на дизайна и техническата мисъл е именно отопляващият сутиен. Основният момент на този модел е козината и хелий-пълнителят. Създателите твърдят, че е достатъчно да се постави в микровълновата в продължение на няколко минути и отоплението за деликатната част на тялото ни е готово. Основното нещо, което е плюс на това изобретение, е фактът, че то е безопасно и не е възможно да ни изгори.

5 тенденции в коледното бельо – от извратени сутиени, до мръснишки корсети (СНИМКИ 18+)

Сутиен-резервоар

Създателите на това изобретение очевидно имат добро чувство за хумор. Alkolifchik е специално изобретен за футболни фенки в САЩ. В тази страна е забранено да се вкарват силни алкохолни напитки на стадиона. Но какъв би бил футболен мач без пиене? Ето защо американците измислиха специален резервоар за сутиена. Вътре в чашките има специална кухина, в която се изсипва цяла бутилка, която можете да пиете през тръба, която излиза от мишницата.

Дамите оценяват изобретението, тъй като ползите се оказват двойни. На първо място гърдите им се увеличават с два размера и едновременно се радват на повишено настроение от напитката. Интересното е, че по време на Световното първенство по футбол -2018 някои жени вече са използвали иновацията.

С такова бельо и най-плахата дама ще се превърне в секс богиня! (СНИМКИ 18+)

Сутиен-тестер, показващ подходящото време за секс

Гениално изобретение в областта на бельото - домакинята винаги е наясно с началото на овулацията си. Тайната се крие в специална тъкан, която отговаря на химическия състав на потта на жената. Когато концентрацията на някои вещества се повиши, сутиенът ще забележи и ще промени цвета си. Не е ли удобно да имаме ясна информация за най-благоприятното време за зачеване?/jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай