logo

Падна скандална модна тайна, свързана с Даяна, Чарлз и Камила

Падна скандална модна тайна, свързана с Даяна, Чарлз и Камила

Покойната принцеса намразила световно известен гигант заради извънбрачната връзка на съпруга й

От трагичната смърт на принцеса Даяна изминаха 23 години, но и до ден днешен няма човек, който да отрече, че покойната кралска особа е била (и все още е) еталон за стил, красота и изящество.

Приживе лейди Ди бе определяна като една от най-стилните и добре облечени жени на света. Не случайно всяка нейна публична проява бе следена изкъсо от модните критици, които не успяваха да намерят нито една забележка във външния й вид.

За съжаление всички знаят през какви проблеми е преминала Даяна в личния й живот – изневярата на принц Чарлз с Камила Паркър Боулс.

Жестокото предателство от страна на британския престолонаследник толкова вгорчило живота на лейди Ди, че заради него и любовницата му тя намразила световно известен гигант.

„Попитах я защо го прави, а тя ми каза: „Заради Чарлз и Камила“, спомня си дизайнерът Джейсън Брандсън, който бил близък приятел на Даяна.

Оказа се, че принцесата отказвала да носи каквито и да било артикули на модната къща Chanel, защото логото „Double C“ й напомняло за Чарлз (Prince Charles) и Камила (Camilla Parker Bowles).


Chanel може да е един от най-шикозните модни етикети в света, но принцеса Даяна ненавиждала логото й. 

„Тя излезе от стаята си държейки куп обувки и чанти. Метна ги на дивана и каза: „Какво мислиш? Ще ги изхвърля всичките. Не мога да нося нищо, което да ми напомня за тях“. 

Бях изненадан от реакцията й, но тя бе непреклонна“, спомня си дизайнерът, който издава, че въпросната случка се е разиграла през 1996 година – година преди смъртта на Даяна.

Факт е, че лейди Ди така и не променила мнението си и никога не носила артикули на световно известната марка Chanel. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

GGBGalabala

GGBGalabala 20.10.2020 20:59

Това са глупости!

Ella

Ella 21.10.2020 21:06

Нямало човек, който да отрече, че била еталон за красота и изящество - моля, не пишете наизуст. Аз отричам. Грозна, с гърбат нос, чорлава коса, изгърбена и ръбестата като дръглив кон.

feliksdzerjinski_1971"@abv.bg

feliksdzerjinski_1971"@abv.bg 22.10.2020 10:42

Сън не ме ловеше,но най после тайната падна/благодарение на БЛИЦ/ и ще си върна съня!!