logo

Ретро дънки от 2000 г. отново са хит

Ретро дънки от 2000 г. отново са хит

В повечето случаи рапърите от миналото залагаха на тях, но сега всеки трябва да ги има в гардероба си

Всички много добре знаем, че що се касае за мода – всичко ново е добре забравено старо. Доказателство за това е последният писък на модата.

И така – оказа се, че тази година супер актуални ще са ретро дънки от далечната 2000 година.

Няма да повярвате за какво служи малкото джобче на дънките СНИМКА

В миналото те най-често бяха носени от редица известни рапъри, но сега според модните експерти всеки човек трябва да ги има в гардероба си.

„Без значение дали сме мъж или жена – купете си този модел дънки, които бяха супер модерни през 2000 г., защото и сега са истински хит“, категорични са модните специалисти.

Говорим за така наречения стил широки дънки с широки крачоли, които бяха носени от рапърите в началото на 2000-те. В момента този елемент от гардероба отново е на мода благодарение на пандемията от коронавирус, твърдят експерти.

Ретро дънки от 2000г. ще са хитът на 2022 г.

Според тях много момичета избягват този тип дънки, защото карат бедрата и краката им да изглеждат по-широки, отколкото всъщност са. Въпреки това, според експертите, те не трябва да се комбинират с „безразмерни“ блузи и суичъри, а с тесни топове.

В заключение модните специалисти обясниха, че когато купувате тези дънки, е по-добре да заложите на моделите с висока или средна талия. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай